Izvedba »na ključ«! Razmišljate, da bi zamenjali stara okna?

Stara okna, ki so bila narejena v času drugačnih standardov, svoje pa je naredil tudi zob časa, običajno slabo tesnijo, kar vpliva na večji strošek ogrevanja. Zato je že z vidika prihranka smiseln resen razmislek o zamenjavi z varčnejšimi in energijsko učinkovitejšimi okni.

Do tu vse lepo in prav, ampak ... zamenjava oken ni samo finančni zalogaj, je tudi pravi stres, običajno zaradi zaključnih del, ki temu sledijo. Kljub temu, da je okno narejenemu po meri in da monterji pazijo pri svojem delu, pride do kake poškodbe stene, običajno pa so odstopanja pri rolo omarici (večkrat je pri novem oknu stranka niti ne vzame). Preprosto povedano, ob zamenjavi je treba okno »zadelati« in pobeliti okrog. Torej potrebujete kar dva mojstra, ki ju je treba tudi časovno uskladiti: zidarja in pleskarja. In tu vas začne boleti glava.

V podjetju PVC Cugelj smo se že zdavnaj zavedli te težave, zato smo se odločili, da stranki prihranimo skrbi in ponudimo »rešitev na ključ«; ne samo, da vam bomo zamenjali okna ampak bomo poskrbeli tudi za obdelavo špalet in beljenje. Tako ne boste imeli težav z iskanjem in usklajevanjem mojstrov, ki bi vam ta dela opravili (in zaračunali) temveč boste celotno uslugo dobili pri nas.
Pa še namig: v tem času res ni mrčesa, vam pa toplo priporočamo, da se je zelo smiselno odločiti tudi za komarnike, ki vas bodo v toplih dneh zaščitili pred nadležnim mrčesom.

Pokličite Cugelj PVC okna in PVC okenske police ter Cugelj vrata, ponudili vam bomo rešitev po konkurenčni ceni!

Vse dobre novice