Seminar:Prihranimo denar za oglaševanje z optimizacijo spletne strani

Prihranimo denar za oglaševanje z optimizacijo spletne straniTEME NA SEMINARJU:


Naše podjetje organizira seminarje za podjetnike. Večkrat opazimo, da podjetja izdelavo spletne strani začnejo na nepravem koncu. Stran, ki je všečna uporabniku, Googlovim »pajkom«, ki pregledujejo splet pa precej manj. Škoda je, da se ta potencial ne izkoristi.

Na seminarju pokažemo poti, na kakšne načine naše stranke dosegajo odlične pozicije na iskalnikih in s tem zmanjšajo stroške za oglaševanje. Ne samo za eno ključno besedo ali mogoče pet, pač pa za nekaj 10...
Začetna raziskava ključnih besed je zelo pomembna (na kar pa veliko podjetij pozabi). Kaj želite doseči na spletu, kdo so vaši potencialni kupci, kako se tega lotiti, kaj je potrebno narediti najprej... Vse boste izvedeli.

Na osnovi praktičnih primerov vam bomo razkrili, kaj morate storiti ter katere soključne napake, ki podjetja drago stanejo.Vse znanje boste seveda lahko takoj uporabili v praksi.


Klikni za program


Na seminarju bodo predstavljeni primeri iz prakse!

Seminar bo potekal

v četrtek, 26.maja 2016

od 9.00 do 13.00 ure

v prostorih:

VSISI d.o.o.

Šmartinska 134a, Ljubljana

Klikni za prijavo za seminarSeminar bo vodilpredstavnik VSISI d.o.o., Gregor Drev, ki je eden vodilnih slovenskih strokovnjakov za optimizacijo spletne strani in lastnik orodja za povečanje obiska vaše strani www.vsi.si.

Zaupalo nam je preko 400 malih in velikih podjetij - od Zam d.o.o. in Lassane do Petrola in Marlesa.

Prijave sprejemamo do 25.5.2016 do 15.00 urena obrazcu ali na
e-naslov: info@vsi.si.

Odjave sprejemamo do istega dne.


Sedaj je nujen čas za spremembe. Zakaj - odgovore dobite na seminarju!


VSISI d.o.o.

Šmartinska 134a

1000 Ljubljana

Telefon: 059 075 928