Oblazinjena postelja je odlična rešitev za udobje in čudovit videz v spalnici


Oblazinjena postelja je vedno bolj popularna med opremljevalci notranjih prostorov oziroma spalnic, saj nudi veliko možnosti za udobno preživljanje časa v postelji, hkrati pa postelja z oblazinjenim vzglavjem ponuja številne oblike ter barve pri samem izgledu spalnice.

Oblazinjena postelja nudi možnost udobnega naslona, ki lahko služi kot odlična podlaga za sproščeno in udobno branje ali zgolj kot mehko naslonjalo, ki ločuje posteljo od hladnejše stene. Pri tem pa seveda ne gre pozabiti, da so pri oblazinjenih posteljah na voljo vzglavja različnih oblik in formatov, od izbočenih do ravnih, manjših in večjih, ki včasih celo prekrijejo dobršen del stene za posteljo.

Oblazinjena postelja poskrbi za moderen videz v spalnici, s katerim ne morete zgrešiti, hkrati pa vam ob izbiri postelje z oblazinjenim vzglavjem nikoli ne bo žal, saj nudi ogromno udobja in mehkobe.

postelja z oblazinjenim vzglavjem


Oblazinjena postelja ima številne prednosti in nudi moderen videz

Oblazinjena postelja nudi številne prednosti, od udobnega branja, do mehkega sedečega položaja ob gledanju televizije ter čudovitega izgleda. Zakaj je pravzaprav sploh pomembno, kakšno posteljo si izberemo?

Postelje predstavljajo glavni del spalnice in v njih preživimo kar tretjino svojega življenja, zato je izredno pomembno, da so kakovostne in udobne. Seveda največ časa v njej prespimo, vendar pa pogosto v njih tudi beremo, gledamo televizijo ali počnemo še kaj drugega.

Če preživimo dalj časa v prisiljenih položajih med branjem ali gledanjem televizije, še posebej, če pri tem naša hrbtenica in vrat nista dobro podprta, lahko tovrstna slaba drža na dolgi rok vodi v številne težave s sklepi in hrbtenico. Zato je pomembno, da si pri položajih, v katerih se nahajamo dalj časa, zagotovimo udoben in sproščen položaj, kar nam oblazinjena postelja lahko zagotovi.

Postelja z oblazinjenim vzglavjem ponuja možnost mehkega naslonjala, ki lahko služi kot odlična opora med branjem knjige in gledanjem televizije. Poleg tega nudi odlično zaščito pred hladnejšo steno za posteljo, pri nekaterih vzglavjih pa je možno pridobiti tudi dodaten prostor za shranjevanje.

Pri posteljah z enim vzglavjem pa predvsem ne gre pozabiti na njihovo estetsko vrednost, saj z različnimi materiali, barvami in oblikami lahko prinesejo v spalnice izjemne in unikatne vzorce ter ambiente. Oblazinjene postelje so še posebej primerne za vse, ki si v spalnici želijo estetsko dovršen videz in spremeniti svojo spalnico v prostor, v katerem se boste počutili prijetno, navdahnjeno in sproščeno.

postelje


Postelja z oblazinjenim vzglavjem je na voljo v različnih variantah

Postelje z oblazinjenim vzglavjem so na voljo v različnih formatih in oblikah. Samo oblazinjeno vzglavje je lahko preprosto pritrjeno na posteljni okvir, lahko pa je pritrjeno samo na steno, kjer nato posteljo zgolj potisnete zraven vzglavja.

Lahko v celoti oblazinjena, kar pomeni, da je poleg vzglavja oblazinjen celoten pod, lahko pa je oblazinjeno le vzglavje. Postelje z oblazinjenim vzglavjem so lahko narejene iz različnih materialov, kot so umetno usnje in tekstili oziroma tkanine. Vsi materiali so dodatno na voljo v različnih barvah in raznovrstnih vzorcih, kot so kvadrati, krogi, diamanti, rožnati vzorci ter številni drugi.

Pri tem naj še omenimo, da so poleg postelj z oblazinjenim vzglavjem na voljo tudi vzglavja, ki so kovinska ali lesena. Možnosti je res nešteto, izbira pa je vaša. Posebej popularne so oblazinjene postelje v kombinaciji z lesenim ogrodjem, saj videz lesa doda pridih naravnih materialov v spalnici.

Lesene postelje, posebno postelje iz masivnega lesa, nudijo tudi izjemno trdnost in stabilnost, ki zagotavljata, da se lahko med spanjem dobro odpočijete.

postelja masivni les

Lesene postelje iz masivnega lesa pri podjetju Artles

Podjetje Artles izdeluje kakovostne izdelke iz masivnega lesa že več kot 35 let. V njihovem repertoarju najdete izdelke, kot so jedilniški in barski stoli, masivne jedilniške mize, nočne omarice, dnevni regali, servirni vozički in seveda postelje.

Masivni les je njihov zaščitni znak, saj so vsi njihovi produkti izdelani le iz visokokvalitetnega lesa, od katerih jih več kot 80 % izvozijo v tujino. Lesene postelje in njihovi drugi izdelki iz masivnega lesa so okolju in zdravju prijazni, ki s svojo prisotnostjo blagodejno vplivajo na naše počutje.

Podjetje Artles se pri svojem delu poleg videza in kvalitete izdelkov osredotoča tudi na biološko neoporečnost obdelave in zaščite svojih izdelkov. Vsi njihovi produkti so funkcionalno naravnani ter tudi redno testirani glede svoje uporabnosti, saj želijo pri podjetju Artles zagotoviti kar največjo korist svojih produktov.

Pri podjetju Artles dobite izredno kakovostno leseno posteljo iz masivnega lesa hrast, kateri je dodano oblazinjeno vzglavje. Lesena postelja je na voljo v različnih dimenzijah, pri oblazinjenem vzglavju pa lahko izbirate med različnimi vrstami tkanin in vzorcev, tako da boste zagotovo našli nekaj po svojem okusu.

V primeru, da bi želeli leseno posteljo iz masivnega lesa videti v živo, si je le-to možno ogledati v različnih salonih pohištva po Sloveniji. Za natančnejše informacije je najbolje kontaktirati svetovalce podjetja Artles, ki vam bodo z veseljem pomagali.

lesena postelja