Zimske in letne avtomobilske pnevmatike in prodaja pnevmatik AC Velič

Vsi lastniki avtomobilov vemo, da je naše jeklene konjičke potrebno dvakrat letno preobuti in sicer 15. marca za lepe poletne dni in 15. novembra za zimo. Ustrezne avtomobilske pnevmatike so zelo pomembne za varnost v prometu, saj ste verjetno že pogostokrat slišali, da so gume edini stik s cestiščem. Tako zimske pnevmatike kot tudi letne pnevmatike so danes s pomočjo ustreznih tehnologij izdelane tako, da ustrezajo poletnim ali zimskim vremenskim razmeram, zato ni odveč razmisliti o tem s kakšnimi pnevmatikami se vozimo. Letne pnevmatike so primerne za visoke temperature in mokra cestišča, zimske pnevmatike pa so bolj primerne za mrzle in zasnežene površine. Zato je zelo priporočljivo, da za ustrezno obdobje v letu izberete ustrezne gume. Prav tako ustrezna izbira pnevmatik vpliva na porabo goriva pri vašem jeklenem konjičku. Pomembna je izbira pnevmatik, prav tako pa je pomembna avtooptika vašega vozila. Avto optika servis AC Velič Ljubljana


Prodaja pnevmatik

V Avto centru Velič lahko kupite zimske pnevmatike in letne različnih znamk in dimenzij, avtomobilske pnevmatike vseh proizvajalcev. Na voljo pa so tudi jeklena platišča in alu platišča. Prodaja pnevmatik obsega tako zimske pnevmatike kot tudi letne pnevmatike. Prepičani smo, da boste pri nas našli najcenejše pnevmatike, ki jih na vašo željo tudi zamenjamo. Vse več ljudi se odloča za poceni pnevmatike, ne zavedajo pa se, da je potrebno gledati tudi na kvaliteto. Gume lahko kupite praktično povsod, vendar pa to ne pomeni, da bodo povsod enako kvalitetne. Gume, ki v skladišču ležijo dalj časa, so običajno poceni. Njihova kakovost pa je zelo slaba. Preležane gume ne zagotavljajo dovolj visoke varnosti na cesti in jih ne priporočamo za vgradnjo.

 

Kupite kakovostne avtomobilske pnevmatike v Avto centru Velič, da bodo vse vaše poti varne! Kakovostne avtomobilske pnevmatike – modra odločitev za vaše vozilo!

 
Avto center Velič s.p. | Najcenejše avtomobilske pnevmatike, prodaja in vzdrževanje pnevmatik, zimske in letne pnevmatike – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Stanežiče 52
1210 Ljubljana Šentvid
Spletna stran
E-pošta
01 512 80 22
Seznam fraz
avtomobilske pnevmatike, najcenejše pnevmatike, poceni pnevmatike, prodaja pnevmatik, zimske pnevmatike, letne pnevmatike
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA