Vulkanizerstvo po najsodobnejših standardih

Vulkanizerstvo prej ali slej potrebuje vsak voznik, oziroma lastnik avtomobila, da je lahko na cesti varen in, da ne ogroža sebe in vse druge udeležence v prometu. Vulkanizerske storitve so močno razširjene, na žalost tudi po domačih delavnicah, le redki ponudniki pa so zanje dobro specializirani.

Morda je v prvem trenutku po montaži gum vse videti popolnoma v redu, pogosto pa se kasneje pojavijo težave, ki vplivajo na kakovost pnevmatik in celo na vožnjo.

Če iščete zares dobrega strokovnjaka v Brežicah, se obrnite na Vulkanizerstvo Lašič, enega izmed boljših centrov v Sloveniji. Od ostalih se ločimo po najsodobnejši tehnologiji in strokovno usposobljenih delavcih, ki zagotavljajo najvišje standarde za vulkanizerske storitve. To lahko potrdi veliko zadovoljnih strank, ki se rade vračajo in od katerih dobivamo samo pozitivne povratne informacije.

Vulkanizerstvo

Hitre, celovite in moderne vulkanizerske storitve

Kaj vam ponuja dober vulkanizer Brežice? Premontažo pnevmatik vseh tipov, njihovo uravnoteženje in popravila, finish uravnoteženja pnevmatik na vozilu in optične nastavitve podvozja. Pri nas so vam na voljo tudi traktorske pnevmatike, ALU in kovinska platišča ter avtodeli.

Opravljamo še hitre servise, polnimo klimatske naprave avtomobilov, v našem hotelu za gume, pa lahko vaše pnevmatike preživijo poletje, ali zimske mesece. Da ne pozabimo, v naši ponudbi je tudi pranje avtomobilov, v sodobno opremljeni avtopralnici.

Da lahko dobro delamo, v prvi vrsti zagotavlja naš moderno opremljen center. Od leta 1994, ko smo začeli, skrbimo, da so vozila naših strank dobro obuta. Z veliko natančnostjo in brez poškodb izvajamo premontažo najzahtevnejših nizkopresečnih in velikih aluminijastih platišč.

Delavec, ki rob platišča podmaže, da zmanjša trenje, je nadzornik zmogljivega stroja. Ta je primeren za montažo vseh kompletov gum, ki imajo senzor za nadzor tlaka. Takšno napravo za podpirajo mnogi proizvajalci vozil višjega cenovnega razreda (Porsche, Lamborghini, Audi, Volkswagen ...).

Vulkanizerske storitve

Vulkanizerstvo Brežice poskrbi za hrambo vaših pnevmatik

Vulkanizerske storitve Lašič obsegajo tudi samo prodajo pnevmatik in platišč. Specializirani smo za vse znamke in tipe vozil. Na naši spletni strani najdete tudi konfigurator za platišča, kjer si lahko še pred nakupom pogledate, kako je videti določen model na vašem avtomobilu. Imamo široko ponudbo in če ste v dilemi, vam bodo strokovno usposobljeni prodajalci, tudi v živo z veseljem svetovali in pomagali pri najustreznejši izbiri.

Dober vulkanizer v Brežicah mora zagotoviti tudi hrambo vaših pnevmatik, zato smo tudi mi ponudbo nadgradili s to možnostjo. Poenostavite si skladiščenje ter prihranite denar in čas pri vulkanizerstvu. Vaše pnevmatike bomo shranili v računalniško vodenem skladišču, kjer vas bodo počakale na varnem.

Vulkanizerstvo Brežice

Dober vulkanizer Brežice in rezervacija termina

Naše podjetje se nahaja v Brežicah, natančneje na naslovu Trnje14. Za rezervacijo nas lahko pokličete po telefonu, kot eno izmed prvih vulkanizerstev pa nudimo tudi spletno naročanje na menjavo pnevmatik. Na voljo imamo tudi več telefonskih linij, rezerviranih samo za stranke. Naš center je prostoren in dobro organiziran, tako da bo vozilo od začetka do konca na varnem, poskrbeli pa bomo tudi za vaše udobje.

Dober vulkanizer Brežice

Kaj o menjavi pnevmatik določa zakon

V Sloveniji je menjava pnevmatik zakonsko predpisana. Določa jo Zakon o varnosti cestnega prometa v svojem 114. členu, kjer piše, da je zimska oprema obvezna od 15. novembra do 15. marca ali v primeru zimskih razmer. To pomeni, da so zimske gume obvezne vedno, kadar se ob sneženju sneg oprijema vozišča, je vozišče zasneženo, poledenelo ali zaledenelo.

Za menjavo poskrbimo mi, izjema je le, če imate letno-zimske gume. Profil zimske pnevmatike mora biti globok minimalno 3 milimetre. Življenjska doba gume je nekje od 5 do 10 let, ko je preveč obrabljena, jo je nujno treba zamenjati, na kar vas bodo opozorili tudi na servisnih pregledih.

V vulkanizerstvu Lašič vam svetujemo, da se na menjavo naročite že nekoliko pred določenim rokom, saj so tik pred zdajci in na dan 15. novembra čakalne vrste lahko zelo dolge. Tako bo izkušnja manj stresna, vi pa se boste brezskrbno odpeljali v zimsko vreme. Zaupajte svoje vozilo strokovnjakom, ki bodo zanj zares dobro poskrbeli.

Vulkanizerstvo Brežice - avtopralnica