Terapevtska miza za profesionalno izvajanje fizioterapije


Terapevtska miza mora biti udobna, stabilna in prilagodljiva. Modeli, ki jih najdete v spletni trgovini Silverstore, ustrezajo vsem naštetim kriterijem. Ne glede na to, za kateri model se odločite, vas čaka vrhunska miza za fizioterapijo, ki jo boste zlahka uporabljali vrsto let.


Prilagodljiva električna ali hidravlična miza za fizioterapijo

Prilagajanje višine in naklona bo zelo preprosto. Tega namreč ne bo treba početi ročno, saj si boste lahko pomagali s hidravliko ali z elektromotorji. Tako hidravlična kot električna terapevtska miza sta izredno prilagodljivi in praktični. Izvajanje fizioterapije bo zato lažje, rezultati pa bodo posledično boljši. Možni so tudi modeli s koleščki, ki olajšajo premikanje po prostoru oziroma med prostori.


Udobna terapevtska miza z izjemno nosilnostjo

Izdelki iz ponudbe podjetja Silverstore so kos večjim obremenitvam (natančne informacije o nosilnosti vas čakajo v opisu posameznega modela), njihova dodatna odlika pa je zagotavljanje optimalnega udobja. Miza za fizioterapijo s kakovostnim oblazinjenjem bo poskrbela, da bo stranki resnično udobno. Izbirati je mogoče med različnimi barvami oblazinjenja in dimenzijami.

Pošlji povpraševanje
 • Električno nastavljiva terapevtska miza zelena

  Električno nastavljiva terapevtska miza Električno nastavljiva terapevtska miza

 • Električna terapevtska miza sinje barve

  Električna terapevtska miza Električna terapevtska miza

 • Terapevtska miza rdeča

  Terapevtska miza za izvajanje terapij Terapevtska miza za izvajanje terapij

 • Miza za fizioterapijo zelena

  Miza za fizioterapijo Miza za fizioterapijo

 • Miza za terapijo vijolična

  Miza za terapijo Miza za terapijo