IR ogrevanje

IR ogrevanje

 • IR paneli po konkurenčnih cenah, pogosto v akciji

  IR paneli - cena je izjemno konkurenčna, prav tako je poraba elektrike IR panelov izjemno nizka. IR paneli za ogrevanje, so torej izjemno ugodna in pametna izbira, še posebej če so ti v akciji.

 • IR paneli s termostatom odlični paneli za kopalnico

  IR paneli s termostatom, so odlični grelni paneli, primerni tudi za kopalnico. Infrardeči paneli za ogrevanje so sodobni način varčnega in naravi prijaznega ogrevanja, IR grelni paneli pa zelo dobro vplivajo tudi na zdravje ljudi.

 • Infra paneli te IR ogrevanje z nizko porabo energije

  Infra paneli oz. IR grelci, se lahko pohvalijo z izjemno nizko porabo energije. IR ogrevanje velja za enega izmed najcenejših vrst ogrevanj, zato se tudi vse več ljudi odloči za nakup IR ogrevalnih panelov. 

 • Infrardeči (IR) paneli za ogrevanje, tudi za kopalnico

  Infrardeči paneli za ogrevanje, tudi za kopalnico so cenovno ugodna in zdravju koristna izbira. IR gretje ima mnoge pozitivne učinke na počutje ter pomaga pri zdravljenju. Infrardeči grelni panel deluje neposredno na predmete in osebe, zato je izjemno učinkovit in varčen.

 • IR paneli na termostat zmanjšajo porabo elektrike

  IR paneli na termostat, zmanjšajo porabo elektrike na minimum. Ogrevanje na IR panele je podobno naravnemu in poleg udobja nudi tudi zdravilne učinke. Kakovostni IR grelni paneli po izjemno konkurenčnih cenah.

 • IR ogrevanje in kakovostni infrardeči grelni paneli

  IR ogrevanje je zdravo in kakovostno ogrevanje z infrardečimi grelnimi  oz. sevalnimi paneli.  Infra grelne plošče v ponudbi so kvalitetne in cenovno ugodne, zato je začetni vložek v ogrevanje z IR paneli izjemno nizek.

 • IR paneli za ogrevanje, opremljeni s termostatom

  IR paneli za ogrevanje s termostatom, so primerni za stropno montažo, ali za IR stensko gretje. V naši ponudbi lahko najdete različne modele IR grelnih panelov.

 • IR paneli - cenovno ugodno infrardeče ogrevanje

  IR paneli za ogrevanje predstavljajo sodoben način ogrevanja. Infrardeči paneli oz. grelne plošče ogrevajo predmete v prostoru, ki oddajajo toploto. Le-ta je naravna in podobna sončni.
  Infra paneli po ugodnih cenah.

 • IR paneli nudijo kakovostno in cenovno ugodno ogrevanje

  Ogrevanje z IR paneli je zdravju koristno in cenovno ugodno. Montaža IR panelov poteka hitro, pri nas pa vam svetujemo kam in kako IR gretje namestiti, da bo to kar najbolje služilo svojemu namenu.

 • IR paneli z nizko porabo elektrike, vodeni s termostatom

  IR paneli so prava rešitev za vse, ki želite na dolgi rok znižati stroške v zimskih mesecih. Kakovostni IR grelni paneli zmanjšajo stroške za porabo elektrike, obenem pa povečajo udobje! Ogrevanje na IR panele ima mnoge prednosti pred drugimi načini ogrevanja.

 • Ogrevanje na IR panele prinaša pozitivne učinke

  Sistem ogrevanja z IR paneli je prijazen do vašega zdravja, obenem pa je enostaven za uporabo. Montaža IR grelnih panelov je hitra in preprosta.

 • IR ogrevanje je najbolj naravno in zdravo ogrevanje

  Infrardeče ogrevanje velja za najbolj zdravo, saj poleg gretja pozitivno vpliva na zdravje ljudi. IR ogrevanje je cenovno ugodno in ga je mogoče ves čas nadgrajevati - dokupovati dodatne IR panele.

 • IR paneli za stropno ogrevanje objektov

  IR grelni paneli so namenjeni stropnemu ogrevanju stanovanj, apartmajev ter industrijskih in poslovnih prostorov. 

 • Infrardeči paneli

  Infrardeči paneli so primerni za praktično vsak prostor, ne glede na njegovo velikost

  Primerni so tako za stanovanja oziroma za bivalne prostore kot za pisarne, knjižnice, hotele, restavracije, dvorane itn.

   

 • IR ogrevanje

  IR ogrevanje s kakovostnimi paneli prinaša velike dolgoročne prihranke. IR ogrevanje je učinkovito ter prijazno do vašega zdravja in denarnice.