Prednosti alu les oken je zares veliko

Alu les okna so dan danes vse bolj zaželena, saj se ljudje zavedajo pozitivnih lastnosti obeh materialov. Tudi v podjetju Marles se zavedamo, da lahko s kombinacijo različnih materialov iz vsakega dobimo prav to, kar potrebujemo in kar je za okolje najboljše. Les kot naraven material diha in ustvarja zdravo in udobno bivalno okolje. Prav tako deluje anti-alergeno in je izjemno izolativen. Lesena okna ponujajo tako odlično toplotno kot tudi zvočni izolator. S pomočjo aluminija lahko, poleg visoke obstojnosti, dosegamo tudi moderen videz oken.

Moderna protivlomna vrata

Alu les okna so primerna za vgrajevanje v objekte, kjer želimo zagotoviti dobro toplotno izolativnost. Poleg tega bo lesen okvir, ki ga vidimo od znotraj v prostor vnesel domačnost in udobje, okna pa na zunaj z aluminijastim okvirjem izgledajo izjemno moderno. Aluminij lahko izbiramo v različnih barvah, najdemo pa ga celo v imitaciji lesa. Alu les okna so obstojna in so dobro odporna na vremenske vplive, ki so jim izpostavljena. Alu les okna so primerna tako za domove, kot za večje poslovne zgradbe, ki zahtevajo skladje dizajna gradnje in opreme. Prostori, opremljeni z alu les okni, nudijo udobno bivanje, obenem pozitivno vplivajo na zdravje in dobro počutje ljudi.

IZPOLNITE KONFIGURATOR IN POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Moderen videz in visoka obstojnost alu les oken podjetja Marles

Alu les okna, ki jih izdelujemo v podjetju Marles se lahko pohvalijo z izjemno modernim dizajnom. Okna sestojijo iz ravnih in čistih linij ter ostrih robov, ter tako odlično sovpadajo z modernimi stavbami. Dandanes si lahko lesene elemente popestrite s številnimi barvami in odtenki ter tako dodate piko na »i« v celotnem in dovršenem izgledu svojega doma. Lazurne in pokrivne barve, ki jih uporabljamo, zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost oken, obenem pa so človeku in okolju prijazne saj so izdelane na vodni osnovi.

Protivlomna okna bodo zagotovila popolno varnost v vašem domu

Tatvine in roki so dan danes žal vse pogostejši, veliko ljudi pa se za menjavo oken odloča prav zato, ker njihova prejšnja okna ne zagotavljajo dovolj dobre varnosti v domu. Les alu okna, ki jih proizvajamo pri nas, niso zgolj čudovita in moderna, pač pa so tudi smo poskrbeli tudi za protivlomno varnost. V današnjih časih je nujno potrebno, da svoj dom zaščitimo pred vdori nepridipravov, zato smo v Marlesu razvili okovja, ki zagotavljajo popolno varnost v domu. Uporaba kakovostnih materialov, natančna izdelava ter okovje renomiranih proizvajalcev zagotavlja že v standardni izvedbi MARLES oken visoko stopnjo zaščite proti poškodbam in vlomu. Z nadgradnjo vgrajenega okovja ter vgradnjo ustreznih varnostnih stekel in pololiv dosegamo varnostno zaščito MARLES oken do RC2 varnostne stopnje. Povečano protivlomno zaščito dosegajo MARLES okna tudi v načinu zračenja s posebnim pogonom okovja, ki omogoča motorno krmiljeno zapiranje okenskega krila obenem pa tudi vzporedni odmik okenskega krila za pribl. 6 mm. Tudi v takšnem odprtem načinu je sistem certificiran za protivlomno okno do standarda RC2.

Prednosti alu les oken

Okna podjetja Marles se lahko postavijo z različnimi certifikati

Alu les okna podjetja Marles so nagrajena z različnimi certifikati. V Sloveniji sodelujemo z inštitutom ZAG in ZRMK, kot vodilnima inštitutoma na področju gradbeništva pri nas. Nadalje se lahko naša okna postavijo s certifikatom PASSIVHAUS inštituta v Darmstatu v Nemčiji. Certifikat PASSIVHAUS opredeljuje standarde za pasivno gradnjo in nadzor nad izvedbo gradnje. Nadalje se lahko naša okna postavijo s IFT ROSENHEIM certifikati posamičnih izkazov toplotnih prehodnosti oken so pridobljeni s programom preračunavanja, ki je validiran (preverjen) s strani IFT Rosenheim kot notificiranega instituta.

Vas zanima več o prednostih alu les oken? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o ponudbi, ki smo jo pripravili za vas. Ponujamo vam tudi izdelavo oken po meri. Seveda smo vam za vsa vprašanja o alu les oknih na voljo tudi po telefonu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si alu les okna lahko ogledate tudi v živo.

NADGRADITE SVOJA OKNA S POLKNI