Odlična naložba! Špital ob Dravi, Avstrija

Odlična naložba, Spittal Avstrija

Spital ob Dravi Spittal an der Drau

V Špitalu (Spittal an der Drau), mestecu s 17.000 prebivalci, nakupovalnemu centru Zgornjekoroške regije in srednješolskem centru, lahko kupite stanovanje v centru mesta za lastno uporabo ali za oddajanje.

Na voljo so dvo in trisobna stanovanja. Stanovanja imajo teraso in shrambo ter parkirišče v podzemni garaži. Zgradbe so 2-nadstropne z dvigalom, ki je povezano tudi s podzemno garažo.

Ogrevanje: priključek na toplarno - talno orevanje. Oprema je nadstandardna.

Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji, primerno za lastno uporabo, za oddajanje ali turistično dejavnost. Nad Spittalom je smučišče Goldeck - 2.142 mnm, 5 km od Spittala leži Millštetersko jezero (drugo največje koroško jezero).

Ponuja iedalno izhodišče za smučanje, kopanje, sprehodništvo, alpinizem, kolesarjenje, ...

Goldeck Spittal

Trenutna situacija, kamere na smučišču ... klikni za ogled!

V primeru oddajanja nepremičnine za turistično dejavnost, lahko računate s kar dvema sezonama in najmanj 100 dnevi zasedenosti.

Stanovanje je možnotudioddati za daljše obdobje saj je potreba po najemu visoka (trenutno kar 926 čakajočih), cene pa se gibljejo okoli 8 €/m2.

Odlična naložba - udeležba z lastnim kapitalom (pribl. 30%), razlika kredit, ki vam ga lahko odplačuje podnajemnik.Financiranje vam uredi prodajalec pri Avstrijski banki.

Spittal an der Drau

Kliknite za ogledponudbe ...ali pa nas za več informacij pokličete na 041 655 922!