Privoščite si nego telesa - gratis!

Tako kot lasje tudi naša koža poleti trpi, čeprav mi uživamo v brezskrbnih počitniških dneh. Zaradi izpostavljanja sončnim žarkom in slani ali klorirani vodi, odvisno od tega, kje pač preživljamo dopust, je naša koža izpostavljena foto staranju in dehidraciji.

Fotostaranje kože se pojavi že okrog 20. leta, prej pri ljudeh z bolj svetlo poltjo. Fotostaranje hitro sami opazimo, če primerjamo tiste dele telesa, ki so bolj izpostavljeni soncu, s tistimi, ki niso. Kljub zaščitnim kremam, oljem in losjonom, ki jih uporabljamo za zaščito pred soncem, se lahko pojavijo neenakomerno obarvani madeži.To težavo je moč zelo učinkovito odpraviti z AHA pilingom.

S prihodom jeseni koža običajno postane bolj suha, zato ji je potrebno povrniti vlago. To lahko dosežemo s postopki klasične nege obraza, ali pa s specialnimi negami. Koži celotnega telesa pa bodo prijale razne obloge, npr. obloga iz aroma alg ali hranljiva maska za telo mleko in med.

Povrnite svoji koži svežino in zaustavite staranje! Privoščite si nego obraza v kozmetičnem salonu Dermavitalis v Gornji Radgoni in izkoristite jesensko ugodnost.

AKCIJA V KOZMETIČNEM SALONU DERMAVITALIS V GORNJI RADGONI: ob vseh obraznih negah vam podarimo oblogo za telo.

Za rezervacijo svojega lepotnega termina pokličite 031 744 799.