Huawei P30 spominja na naravne lepote

Huawei P30 spominja na naravne lepote

Videz novega telefona Huawei P30 je navdihnila narava. Severnij sij, ki nosi ime boginje jutranje zarje, lahko sije v beli, rumenozeleni, rdeči, zeleni in oranžni barvi. Gre za pravi naravni čudež, skupaj z jutranjo zoro. Čeprav sonce vzide vsak dan in je pred tem mogoče na nebu občudovati prelepo svetlobo, ostaja posebna. Zato vas bo navdušilo tudi ohišje, s katerim se ponaša Huawei P30. Snovalci črpali navdih iz okolja. Tako boste tudi vi videli lepši svet skozi trojno kamero Leica, ki jo premore Huawei P30. Vas že srbijo prsti? Potem ne oklevajte, saj vas Huawei P30 čaka v spletni trgovini uglednega ponudnika A1.

Huawei P30 je v lastnem razredu

V spletni trgovini A1 lahko kupite Huawei P30, ki je opremljen z inovativnim tipalom, imenovanim SuperSpectrum. Ta je združen s tipalom za zaznavo globine in SuperZoomom. Vsemu temu se pridruži še odlična stabilizacija slike. Revolucionarni trojček popelje Huawei P30 na povsem novo raven. Kaj pa to pomeni v praksi? To, da je tehnologija naravnost revolucionarna, povprečnemu uporabniku ne pove veliko. Zatorej naj naslednje besede povedo, kaj zmore Huawei P30. Ne glede na to, ali bo slednnji v rokah fotografa ali amaterja, bodo posnetni in videi odlični. Še pomembneje je to, da bo tudi nekdo, ki ni najboljši fotograf, naredil prelepo sliko. Tako, da bi lahko kar stopili vanjo.

Huawei P30

Huawei P30 premore revolucionarni trojček

Vsa napredna tehnologija preprosto povedano zagotavlja kakovostne fotografije v kakršnih koli pogojih. Ne bo vam več treba čakati na ravno pravo svetlobo. Odveč je strah, da se vam zatrese roka. Ker je opremljen z eno od najboljših kamer, so fotoaparati postali odvečni. Zakaj bi s sabo jemali težke, velike in nerodne objektive? Namesto tega lahko tanek in 165 g težek izdelek vtaknete v svoj žep in se odpravite na pohod. Nič vas ne bo ustavilo pri raziskovanju in ustvarjanju prelepih spominov.