Pošlji povpraševanje

Hialuronska kislina z neverjetno sposobnostjo zadrževanja vlage


Krema proti gubam s hialuronsko kislino

S staranjem koža izgublja vlago, postaja zategnjena, suha, neprožna, na njej se lahko pojavijo gubice. Da bi preprečili staranje izsušene kože, ji moramo zagotoviti zadostno količino vlage. To lahko naredimo s pitjem zadostne količine vode in z uporabo vlažilne kreme za obraz. Na ta način bo vaša koža optimalno navlažena, prožna in brez gubic. Hialuronska kislina, ki jo dodajamo naravnim kremam za obraz Klapp, ima izjemno sposobnost vezave vlage. Vašo kožo bo globinsko navlažila in spodbudila njeno naravno sposobnost obnavljanja. Hialuron ni samo eden najboljših vlažilcev kože, temveč tudi snov, ki spodbuja nastajanje dveh izjemno pomembnih proteinov: kolagena in elastina. Prav teh dveh proteinov običajno primanjkuje zreli koži. Izdelki profesionalne kozmetike Klapp iz linije Hialuronic bodo poskrbeli, da bo vaša koža dobila tisto, kar potrebuje za ohranjanje mladostnega videza.

Hialuronska kislina v kremah za obraz


Naravne kreme za obraz Klapp s hialuronsko kislino


Linije izdelkov za nego obraza in telesa Klapp vsebujejo naravno hialuronsko kislino z majhno molekulsko maso, ki zlahka prodre v globlje plasti kože. Učinek vlaženja je opazen že v zelo kratkem času, potrdili pa so ga tudi klinični testi.

V ponudbi podjetja Bird cosmetics boste našli več izdelkov s hialuronsko kislino: negovalni set s hialuronsko kislino, dnevno nočna nega s hialuronsko kislino, dnevno nočna krema s hialuronsko kislino ter nega za okoli oči s hialuronsko kislino. Izdelki iz linij kozmetike Klapp so prilagojeni različnim tipom kože, saj se njihove potrebe med seboj razlikujejo. V ponudbi boste tako našli kremo za suho, problematično, mastno, normalno in mešano kožo.


Spoštovanje narave za doseganje visokokakovostnih izdelkov


Hialuronska kislina za obraz v naših izdelkih je 100% naravnega izvora. Tudi sicer se izogibamo nenaravnih ali celo škodljivih snovi, kot so silikoni, parafin in parabeni. Prepričani smo, da nam narava nudi vse potrebne snovi, ki jih zrela koža potrebuje, zato se raje obračamo nanjo kot na kemijo. Vse, kar nanesemo na kožo, se sčasoma absorbira v telo, zato smo prepričani, da morajo biti naše vlažilne kreme za obraz izdelane le iz najbolj kakovostnih sestavin. 


Pomlajevanje obraza s hialuronsko kislino kozmetike Klapp

Odločite se za vrhunske vlažilne kreme, kreme proti gubam in ostale kreme za obraz s hialuronsko kislino, ki vam jih nudi vrhunska nemška kozmetika Klapp. Prepričani smo, da boste z rezultati zelo zadovoljne, zagotovo pa jih bodo opazili tudi drugi.