Zdravje živali

Veterina. Ko vaša domača žival zboli, ne odlašajte z obiskom klinike za živali, kjer bodo vašo žival strokovno obravnavali. V veterinarski ambulanti vam bomo tudi svetovali, kako pravilno poskrbeti za vašo žival.

Zdravje živali

 • Kastracija psov in sterilizacija psic po konkurenčnih cenah

  Skrb za ljubljenčke zajema tudi kastracijo psov in sterilizacijo psic, ki sta v našem veterinarstvu v Mariboru najpogosteje opravljeni veterinarski storitvi.

 • Terenska veterina za velike živali

  Šaleška veterina pokriva teren Velenja in okolice, kjer skrbi za zdravje velikih in malih živali.

 • Obvezno in preventivno cepljenje

  V Šaleški veterini opravljajo tudi storitve cepljenja malih in velikih živali. 

 • Ambulanta za male in velike živali

  Šaleška veterina pokriva Velenje in okolico ter v svoji ambulanti opravlja veterinarske storitve za male in velike živali. 

 • Veterinar poskrbi za zdravje vaših ljubljenčkov

  Šaleška veterina zaposluje samo najboljše in najbolj srčne veterinarje, ki skrbijo za preventivno in kurativno veterinarsko medicino.

 • Veterinarski center Plevnik

  Iščete kliniko za male živali med Postojno in Ljubljano? Naš veterinarski center je edini na tem območju, ki je specializiran za zdravljenje malih živali. Osem veterinarjev in veterinarskih tehnikov se stalno izobražuje, vse z namenom, da vašim ljubljenčkom zagotovimo kvalitetno zdravljene in oskrbo. Obiščite nas v Logatcu!

 • Zobna klinika za živali

  Dobra zobna higiena ni pomembna le za ljudi, ampak tudi za domače ljubljenčke. V Veterinarskem centru Plevnik, ki se nahaja v Logatcu, izvajamo tako preventivne kot kurativne preglede zobovja in ustne votline. Prav tako vam bomo svetovali, kako k zdravju zob vašega psa pripomorete sami. Ker mačke niso navdušene ned čiščenjem zob, jo raje pripeljite k nam.

 • Bolezni mačk in psov

  Poznate najpogostejše bolezni, ki jih lahko dobi vaš pes ali vaša mačka? V kolikor se vaš ljubljenček nenavadno obnaša, zavrača hrano, je utrujen, bruha ..., ne odlašajte z obiskom veterinarja! Poglejte si seznam najpogostejših bolezni, ki lahko ogrozijo zdravje ali celo življenje vaše živali.

 • Cepljenje psov in mačk

  Cepljenje proti steklini je za pse obvezno, priporočljivo pa je tudi za mačke. V naši kliniki za živali v Logatcu opravljamo tudi druga cepljenja, ki zavarujejo zdravje vašega psa ali mačke. Opravljamo cepljenja proti pasji kugi, parvovirozi, virusnem hepatitisu, korona virusu za pse in proti mačji kugi, herpes virusom, kalici virusom in mačji levkozi za mačke. Opravljamo tudi cepljenja drugih malih živali kot so kunci.

 • Kastracija in sterilizacija

  Kastracija oz. sterilizacija sta posega, ki ne le preprečita težave z nezaželenimi mladiči, temveč živali obvarujejo tudi pred nekaterimi zdravstvenimi težavami ko so tumorji na mlečnih žlezah in bolezni rodil pri samicah in pred nekaterimi boleznimi mod in prostate pri samcih. Poseg za žival ni pretirano stresen, saj poskrbimo tudi za protibolečinsko terapijo. Vabljeni v Veterinarski center Plevnik v Logatec.

 • Operacija psa ali mačke

  V Veterinarskem centru Mateje Plevnik v Logatcu opravljamo operacije in druge posege, ki so potrebne za zdravljenje vašega psa ali mačka. Izvajamo tako kastracijo in sterilizacijo kot tudi operativne posege, ki so potrebni zaradi tumoroznih sprememb, poškodb, ugriznih ran in abscesov. V kolikor boste pripeljali žival na kirurški poseg, morate upoštevati nekaj navodil glede hrane in ravnanja po operaciji.

 • Veterinarska klinika

  Klinika za male živali v Logatcu nudi veterinarske storitve za pse, mačke in glodavce. Veterinarski center Mateje Plevnik je edini tovrstni center med Postojno in Ljubljano. Smo dobro opremljena klinika z laboratorijem, rentgenom, laboratorijem ... Opravljamo tako preventivne preglede kot tudi operativne in druge posege, ki so potrebni za zdravljenje bolezni vašega psa, mačke, kunca ...