Hrana za živali

Zdrava hrana za pse je ključna pri ohranjanju dobrega počutja vašega štirinožnega prijatelja. V ponudbi različnih proizvajalcev hrane za živali boste našli tudi hrano za mačke, pozabili pa nismo niti na druge živali, kot so ribe, ptiči, glodavci ... Kakovostna in cenovno dostopna hrana za živali.

Hrana za živali

  • Prehrana za zdravje in vitalnost živali - živinska sol in lizalni kamni v ponudbi pri Salinen Prosol d.o.o., Ljubljana.

    Tudi za živali je potrebno poskrbeti, da se zdravo prehranjujejo. Izredno pomembna je s soljo obogatena prehrana, saj jo imajo živali rade, preko nje pa dobijo živali tudi potrebne vitamine in minerale, katere vsebuje kamena sol. V Salinen Prosol imamo v ponudbi izdelke Biosaxon v obliki živinske soli ali pa lizalnih kamnov.

  • Zdrava hrana za pse in mačke

    V spletni trgovini Veterinarskega centra Plevnik boste našli zdravo hrano, ki je potrebna za dobro počutje vašega psa ali mačke. V ponudbi imamo tako hrano za mladičke kot tudi za odrasle oziroma starejše pse in mačke. Če želite nasvet strokovnjaka, nas lahko tudi pokličete. Na voljo imamo tudi opremo, ki jo vaše male živali potrebujejo kot so ležišča, posode za hrano itd.