Ponudba

Sintal, 19. april 2012 - Alarmni sistem omogoča prihranek.Protivlomni sistem in znotraj njega alarmni sistem lahko služita za podlago znižanju zavarovalne premije, saj se zavarovalnice zavedajo, da so domovi in podjetja, kjer sta vgrajena protivlomni sistem in alarmni sistem, manj ogroženi.

Alarmni sistem - videonadzor Sintal

Ali sta protivlomni sistem in alarmni sistem ustrezna za znižanje premije, zavarovalnice presojajo glede na stopnjo varnosti, ki jo zagotavlja certifikat, dodeljen protivlomnemu sistemu. Protivlomni sistem lahko vgradi le varnostno podjetje z ustrezno licenco za izvajanje sistemov tehničnega varovanja. Če je protivlomni sistem priklopljen na varnostnonadzorni center varnostnega podjetja, mora slednje imeti tudi licenco za upravljanje z varnostnonadzornim centrom.

Alarmni sistem Sintal ima s cerfitikatom zagotovljeno stopnjo varnosti. Sintal alarmni sistem prilagodi potrebam naročnika. V fazi projektiranja Sintal svetuje naročniku primerno stopnjo varnosti, ki jo zagotavlja alarmni sistem. Alarmni sistem Sintal je lahko priklopljen na varnostnonadzorni center podjetja za varnost Sintal, kar omogoča hitro in učinkovito intervencijo Sintal.