Edinstvena novost na trgu - sušenje perila z ionsko tehnologijo

Ionizator zraka kot wellness za vaše perilo -
Senzacija mehkobe brez likanja.

Si želite odlično zglajeno in osveženo perilo? Oblačila, ki vas objamejo s svojo mehkobo in brez neprijetne naelektrenosti? Novi Gorenjevi sušilniki perila SensoCARE imajo vgrajeno edinstveno ionsko tehnologijo IonTech, ki poskrbi za za dodatno ravnanje in nego vlaken, zmanjšuje nagubanost perila ter odstranjuje statično energijo, ki nastane med sušenjem ter lahko povzroča neprijetno naelektrenost. Iz perila učinkovito odstranjuje tudi neprijetne vonjave po hrani in tobaku ter ga dodatno osvežuje in neguje. Kondenzacijski sušilnik Gorenje SensoCARE s toplotno črpalko model D7664N, ki je že na voljo slovenskim kupcem, odlikuje izjemno nizka poraba energije A-40% ter inovativna inteligentna tehnologija SensorIQ, ki omogoča popolno nego tudi najnežnejših tkanin.Mnoge pa bo prepričal še sodoben izgled, ki z ergonomskim oblikovanjem poskrbi za udobno upravljanje in prijetno uporabniško izkušnjo.


IonTech - za senzacionalno mehko perilo brez likanja

Edinstvena ionska tehnologija IonTech poskrbi za dodatno ravnanje in nego vlaken, zmanjšuje nagubanost perila ter odstranjuje statično energijo, ki nastane med sušenjem ter lahko povzroča neprijetno naelektrenost predvsem sintetičnih tkanin. Iz perila učinkovito odstranjuje tudi neprijetne vonjave po hrani in tobaku ter ga dodatno osvežuje in neguje.

SensorIQ - inteligentna senzorska tehnologija

Inovativna tehnologija SensorIQ omogoča popolno nego tudi najnežnejših tkanin.Napredna senzorska tehnologija, ki temelji na delovanju številnih vgrajenih senzorjev, samodejno prilagaja proces sušenja glede na izbrani program, vrsto perila ter želeno stopnjo suhosti. Oblačila so lahko ravno prav suha za likanje, suha, suha za pospravljanje v omaro ali zelo suha.

TwinAir - edinstven sistem sušenja

Nova generacija sušilnikov Gorenje se uvršča med najbolj dovršene aparate na trgu. Sestavljajo jo različni modeli odzračevalnih in kondenzacijskih sušilnikov, še posebej pa velja izpostaviti kondenzacijski sušilnik s toplotno črpalko in IonTech tehnologijo, ki se uvršča v energijski razred A-40%, saj v primerjavi z energijskim razredom A porabi 40 odstotkov manj energije. Vgrajena toplotna črpalka omogoča tudi, da se perilo suši pri nižji in ves čas enakomerni temperaturi, zato lahko v sušilniku sušite tudi najnežnejše tkanine. K temu pripomore tudi edinstven sistem vpihovanja zraka v boben TwinAir, ki ob dvosmernem vrtenju omogoča dovod toplega suhega zraka skozi dva zračna kanala. Sušenje je bolj učinkovito tudi zato, ker je perilo ves čas sušenja enakomerno razporejeno in se ne zaplete v klobčič.

Več na Gorenje+ ...