Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Že kar nekaj let je zelo pomembno, da je vaše podjetje prisotno tudi na spletu. S prisotnostjo na svetovnem spletu si namreč povečujete prepoznavnost in ugled, seveda pa tudi prodajo in dobiček.

 

Izdelava spletnih strani zahteva kakovostno pripravo projekta, saj mora biti stran zgrajena na obiskovalcu prijazen način, hkrati pa mora ustrezati tudi zahtevam spletnih iskalnikov. To pomeni, da mora biti html koda kratka in čista, ter da izdelava spletne strani v tako imenovani flash obliki ne pride v poštev.

 

Izdelava unikatno oblikovane spletne strani

Pri izdelavi spletne strani vedno upoštevamo želje naročnika. Ker smo strokovnjaki na svojem področju, vam brezplačno predstavimo tudi modne smernice v grafičnem oblikovanju in podamo svoje predloge. Po naročilu vam izdelamo unikatno oblikovano spletno stran, ki bo zagotovo navdušila tako vas kot tudi obiskovalce vašega novega spletnega mesta. Zavedamo se, da je izdelava spletnih strani pomemben proces, ki zahteva dobro komunikacijo in sodelovanje naročnika in izvajalca. Izdelava spletne strani pri nas ne pomeni le grafične podobe, temveč tudi vgradnjo uporabniku prijaznega orodja za samostojno dodajanje in urejanje vsebin (CMS).

 

Spletna stran na ključ

Če se vam naložba v unikatno oblikovano spletno stran zdi prevelika, se lahko odločite za cenejšo možnost – za spletno stran na ključ. V tem primeru je dizajn spletnega mesta že oblikovan, seveda pa osnovno podobo (barve, fonte, slike ipd.) prilagodimo vašim željam in zahtevam. Spletne strani na ključ imajo že vgrajen CMS – sistem za vnos in urejanje vsebin.

 

Ogledate si jih lahko na naslednjih povezavah:

  • http://cms1.vsisi.si/
  • http://cms2.vsisi.si/
  • http://cms3.vsisi.si/
  • http://cms4.vsisi.si/
  • http://cms5.vsisi.si/

 

Razvoj in izdelava spletnih strani pri nas potekata v skladu z najnovejšimi trendi informacijske tehnologije in grafičnega oblikovanja. Ker se bo posledično seznam spletnih strani na ključ sčasoma nadgrajeval, vas pozivamo, da ostanete z nami v stiku.

 

Izdelava spletnih strani, prilagojenih tabličnim računalnikom in mobilnim telefonom

Verjetno se strinjate z nami, da bo obisk spletnih strani preko tabličnih računalnikov in mobilnih telefonov vse pogostejši. Nekatere študije kažejo, da bo obisk z mobilnikov že v letu 2014 presegel klasičen obisk z računalnikov. Pri nas izdelava spletnih strani poteka na način, da je vsaka spletna stran prilagojena tako klasičnim kot tudi tabličnim računalnikom in mobilnim telefonom. Vedno zremo v prihodnost in tehnologije prilagajamo najnovejšim trendom.

 

REFERENCE

  • Elektroprom
  • Elektro Pečaver
  • Kozmetični salon Nika
  • Dimniki Hočevar
  • Halo Alo