Protikorozijska zaščita omogoči dolgo življenjsko dobo kovin

Protikorozijska zaščita (ali antikorozivna zaščita) je postopek elektro-kemijska zaščite barvnih kovin (npr. zaščita aluminija) ali jekla (zaščita pred rjo). Protikorozijska zaščita je površinska zaščita, ki omogoči, da kovine ohranijo uporabno vrednost dosti dlje, kot bi jo imele, če te zaščite kovin ne bi opravili. Protikorozijska zaščita pa ni namenjena samo daljši življenjski dobi. Površinska zaščita namreč poskrbi za lepši videz kovin, zato je pomembna tudi z estetskega vidika. Na drugi strani pa površinska zaščita kovin omogoči tudi to, da je tako zaščitene izdelke mogoče tudi bistveno bolj obremeniti.

protikorozijska zaščita kovin

Protikorozijska zaščita pri nas je optimalna

Protikorozijska zaščita, ki jo izvedemo pri nas, je optimalna, saj v procesu proizvodnje uporabljamo najsodobnejše postopke, ki so usklajeni z vsemi standardi in zadnjimi dognanji stroke na tem področju. Če se boste odločili za antikorozivno zaščito pri nas, boste tako dobili najboljše. Naša galvana učinkovito poskrbi za zaščito aluminija in zaščito pred rjo. O tem navsezadnje priča tudi zadovoljstvo naših strank, saj pri njih slovimo po odličnih izdelkih in po najvišji stopnji kooperativnosti, kar je seveda pomembno, saj se želje oziroma potrebe lahko razlikujejo od stranke do stranke.

NAJBOLJŠA POVRŠINSKA ZAŠČITA PO NAJBOLJŠI CENI!

Površinska zaščita je raznovrstna

Protikorozijska zaščita, ki vam je na voljo pri nas, je lahko selektivna galvanska obdelava, galvanska obdelava v bobnih ali selektivna galvanska obdelava. Seveda je potrebno prej izvesti določene priprave, kot je kemijsko čiščenje površine, ki omogočijo, da je na koncu površinska zaščita kovine res popolna. Slovimo po natančnosti in visoki strokovnosti dela, saj v našem poslu šteje le odičen rezultat, ki je temeljni pogoj zadovoljstva naših strank.

antikorozivna zaščita