Oprema za galvanizacijo najvišje kakovosti

Naše podjetje vam nudi galvaniziranje proizvodov. Kaj pa to sploh pomeni? Pri galvanizaciji gre za obdelavo kovinskih površin in površin izdelkov iz drugih snovi, s pomočjo opreme za galvanizacijo, ob tem na predmet iz ene kovine nanašamo plast druge kovine in ga tako zaščitimo pred korozijo. S pomočjo celotne galvanske linije bo vaš izdelek postal obstojnejši in odpornejši, tudi proti koroziji. S pomočjo opreme za galvanizacijo lahko nanašamo sloj kovine z elektro galvanizacijo ali s potapljanjem predmetov v raztaljeno kovino. Za proces, kot je galvanizacija, oprema odlične kakovosti pomeni tudi kakovostno storitev za stranko, mi pa vam seveda želimo nuditi le najboljše.

Oprema za galvanizacijo

Galvana za kovinske izdelke

Pri Žlindri vam ponujamo različne načine galvaniziranja proizvodov. Tako nudimo postopke, kot so bakrenje, nikljanje, kositranje, kromiranje in zlatenje. Naša oprema za galvanizacijo omogoča različne tehnike galvanizacije. Selektivna galvanska linija omogoča natančno nanašanje galvanskih nanosov na točno določeno mesto ter poosledično kakovostno protikorozijsko zaščito. Prava oprema za galvanizacijo nam nudi tudi obdelavo na obešalih, ko predmete natikamo na namenska obešala za enakomerno galvansko prevleko, nato pa sledi še potapljanje v ustrezne kopeli. Zelo učinkovita pa je tudi galvanizacija v bobnih, za to galvanizacijo oprema še kako prav pride, saj moramo ustrezen boben potopiti v predpisano kopel. Odlična je za obdelavo večjega števila predmetov, ki nimajo možnosti mehanskih poškodb.

Galvaniziranje proizvodov

Galvana preprečuje korozijo

Podjetje Žlindra d.o.o. se ukvarja z galvansko zaščito izdelkov iz kovin in stisnjenega grafita. Izhajamo iz starega družinskega podjetja z začetki v letu 1948. Z leti smo se uveljavili na domačem in mednarodnem trgu. Danes smo sestavni del pohištvene industrije, del elektro in finomehanične industrije, sodelujemo s proizvajalci vodovodnih armatur in smo vključeni v svetovno avtomobilsko industrijo. Storitve opravljamo z najkakovostnejšo galvansko opremo, saj so zadovoljne stranke največji del uspeha. Nenehno izpopolnjevanje je temeljno načelo nadzora kakovosti galvane in je glavni cilj v podjetju Žlindra. Če torej želite spoznati naše postopke obdelave, našo opremo za galvanizacijo in izvedeti še kaj več, vabljeni k obisku.