Obdelava in zaščita kovin vseh vrst z zahtevnimi postopki

Glavna dejavnost ljubljanskega podjetja Žlindra d.o.o. je obdelava in protikorozijska zaščita kovin. Že več desetletij številnim domačim in tujim podjetjem zagotavljamo storitve obdelave in zaščite kovin v Ljubljani in okolici. Specializirani smo za galvanizacijo in zahtevnejše obdelave, kot so nikljanje, zlatenje, bakrenje, kositranje in kromiranje vseh vrst kovinskih in grafitnih izdelkov.

Konkurenčna obdelava in zaščita kovin po vaših pričakovanjih

Obdelava kovin je izredno konkurenčna dejavnost tako pri nas kot v tujini, zato v podjetju Žlindra, Ljubljana strmimo k doseganju popolnosti. Želimo si dolgoročnih poslov, zato je posluh za vaše potrebe in pričakovanja na prvem mestu. Zaupajo nam številna podjetja avtomobilske, pohištvene in elektro ter finomehanične industrije, tako pri nas kot na mednarodnem trgu.

Obdelava izdelkov iz kovin

Naši izdelki iz kovin dosegajo najvišjo kvaliteto

V našem podjetju se nenehno izobražujemo, da se lahko prilagajamo zahtevam trga in vam - našim strankam, ki povprašujejo po izdelkih iz kovinter o zaščiti kovin in o postopkih zaščite. Bogate dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da so izdelki iz kovin obdelani povsem v skladu z vašimi zahtevami, željami in načrti. Ker so naše storitve opravljene v dogovorjenih rokih, izdelki iz kovin pa dosegajo vse standarde in zahteve trga po najvišji kvaliteti, uspešno sodelujmo s številnimi naročniki. Sledimo razvoju obdelave kovin in bogatimo svoje znanje ter smo predani doseganju najvišjih mednarodno priznanih standardov kvalitete, zato boste v nas našli zanesljivega poslovnega partnerja.

Galvanska zaščita izdelkov iz kovin in grafita

Galvanska obdelava oz. protikorozijska zaščita kovin (galvanizacija) je proces, ki površinsko zaščiti kovinske izdelke. Z galvansko prevleko so grafitni ali kovinski izdelki oz. notranje komponente le teh ustrezno protikorozijsko zaščitene. Z izvajanjem galvanizacije postane kovina bolj obstojna, boljši sta tudi električna prevodnost in korozijska zaščita. Da galvanska obdelava in zaščita kovin resnično doseže svoj namen in želeno kakovost, izdelke iz kovin prej ustrezno očistimo, stalno pa proces obdelave tudi kontroliramo. Več o posameznih postopkih galvanizacije, bakrenja, zlatenja, kromiranja, kositranja in nikljanja lahko preberete na naši spletni strani, kjer lahko preverite tudi številne reference naših zadovoljnih strank. Obiščite nas v Ljubljani in se prepričajte sami! Nudimo tudi obdelavo kovin po metodi rentgenske fluoresence!