Niklanje železa in drugih materialov/površin - ugodne cene


Niklanje kovin oziroma izbranih materialov je postopek ustvarjanja galvanske prevleke, ki ima več funkcij. Tako niklanje kovin, npr. železa, ni namenjeno zgolj dekoraciji oziroma doseganju želenega videza, ampak bo povečalo tudi odpornost izdelka na obrabo, korozijo in visoke temperature. Niklanje železa je sicer ena izmed najpogostejših opcij, vendar je postopek primeren tudi za jeklo, aluminij, baker, medenine ipd. Postopek v podjetju Žlindra vedno prilagodimo posameznemu izdelku - tako materialu, na katerem izvajamo niklanje (železo idr.), kot funkciji izdelka in korozijski obremenitvi. Seveda pa upoštevamo tudi zahteve glede končnega videza. Ne glede na to, ali vas zanima niklanje železa ali katerega drugega materiala, vas pri nas čaka najugodnejše niklanje. Ljubljana je mesto, kjer najdete naše podjetje in kjer nas lahko obiščete.

KAJ JE NIKLANJE?

OPRAVLJAMO TUDI STORITEV GALVANIZACIJE


Profesionalno in ugodno niklanje železa ter druge opcije

Naše bogate izkušnje nam omogočajo kakovostno niklanje kovin (železa idr.) ter mnogih drugih materialov. Niklanje železa je torej le ena izmed možnosti, ki so vam na voljo. Poskrbimo tudi za druge izdelke/površine/osnove, ne zgolj za niklanje železa. Poleg klasičnega postopka, ki poteka z uporabo električnega toka, se lahko izvede tudi kemično niklanje, primerno tudi za grafitne osnove. Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo postopka. Končni izdelek bo tako ustrezal vsem vašim zahtevam, navdušile pa vas bodo tudi naše ugodne cene za niklanje. Ljubljana, Kumerdejeva 11 je naslov, kjer nas lahko poiščete - veselimo se vašega obiska!

Niklanje cena


Niklanje le ena izmed možnosti pri galvanski obdelavi

Seveda pa nudimo tudi možnost izbire drugih galvanskih prevlek oziroma površinskih obdelav izdelkov. Ena od možnih izbir je tako denimo tudi cink. Niklanje sicer velja za najbolj razširjeno dekorativno galvansko prevleko, vendar so v mnogih primerih dobra rešitev tudi druge prevleke - kositer, baker, krom, cink ... Niklanje oziroma izbrani postopek galvanske obdelave (nanos cinka, bakra in drugo) vedno prilagodimo specifikam posameznega izdelka in materialu (železo, grafit, medenina ipd.), saj lahko tako dosežemo najboljše rezultate.
Kakovostna galvanska obdelava - bakrenje, kositranje, cinkanje, kromiranje, niklanje - Ljubljana, podjetje Žlindra

Cena niklanja