Niklanje aluminija in cinka

Niklanje aluminija in ostalih kovin - kvalitetna obdelava

Podjetje Žlindra v Ljubljani se ukvarja z galvansko obdelavo kovinskih izdelkov kot je niklanje aluminija ter galvansko obdelavo izdelkov iz prešanega grafita. Niklanje aluminija, bakra ter ostalih kovin je najbolj razširjena dekorativna galvanska prevleka, ki zagotavlja lep videz in korozijsko zaščito. V našem podjetju se zavedamo da je skrb za zadovoljstvo strank izjemno pomembna, zato nudimo kakovostno in ugodno niklanje plastike, bakra, ostalih kovin in aluminija, obenem pa se ukvarjamo tudi s cink niklanjem in galvanizacijo jekla. 22 zaposlenih v podjetju se vseskozi izobražujejo in osveščajo, zato lahko zagotovimo hitro in kvalitetno opravljene storitve. Zavzemamo se za družbeno odgovornost in zagotavljamo najboljšo kvalitetno niklanja (nikljanja) aluminija.

ZA ALUMINIJ JE MOŽNA TUDI GALVANIZACIJA


Niklanje aluminija - sijajno, mat saten ali kemično

Niklanje aluminija in ostalih kovin je najbolj razširjena dekorativna galvanska prevleka. Poleg videza in zaščite pred korozijo nudi niklanje alumnija tudi odpornost na obrabo in povišane temperature. Po navadi se pri niklanju (nikljanju) aluminija poleg galvanske prevleke nanese še tanka prevleka kroma. V podjetju lahko izbirate med različnimi načini niklanja aluminija od sijajnega, mat-saten in kemičnega niklanja aluminija, bakra ter cink niklanja. Sijajno niklanje omogoča izreden izravnalni učinek pri izdelkih z neenakomerno površino, medtem ko pri kemičnem nikljanju omogočamo nanos niklja brez elektrinega toka ali anod. Ne glede na to, za katero niklanje aluminija se boste odločili, smo prepričani, da boste zadovoljni z našim delom.

niklanje bakra in kovin


Niklanje bakra po ugodni ceni v podjetju Žlindra

V podjetju Žlindra zagotavljamo kvalitetne storitve niklanja bakra, aluminija in plastike, kromiranja ter ostalo galvansko obdelavo različnih kovin z niklanjem. Ker gre za zapletene procese, vam naši strokovnjaki pred niklanjem bakra odgovorijo na vsa vprašanja, lahko nas kontaktirate preko telefona ali emaila ali pa se oglasite osebno v našem podjetju. Skupina strokovnjakov ima ogromno izkušenj in se vseskozi izobražuje, zato ste lahko prepričani, da bodo rezultati niklanja bakra izjemni.