Zaščita izdelkov z niklanjem

Podjetje Žlindra d.o.o. se ukvarja s svetovanjem in galvansko obdelavo kovinskih izdelkov med katere spadajo niklanje, bakrenje, kositranje, kromiranje in zlatenje.

Z niklanjem in ostalimi storitvami imajo ogromno izkušenj ter znanja, obenem pa obdelujejo predvsem zahtevnejše izdelke za svetovno tržišče. Osnovno vodilo podjetja je zagotoviti tržni uspeh s poudarkom na zadovoljstvu naših strank, zato zagotavljajo kvaliteten postopek niklanja v Ljubljani po ugodni ceni. 

Kaj je niklanje?

Niklanje izdelkov

Niklanje je najbolj razširjena dekorativna galvanska prevleka, ki poleg videza in korozijske zaščite zagotavlja tudi odpornost na višje temperature. Gre za postopek dekorativne galvanske prevleke kovine, ki zagotavlja videz in korozijsko zaščito kovine. Po obdelavi z nikljem produkte zaščitimo še z dodatnim slojem kroma, ki zagotavlja še boljšo zaščito in lepši izgled. Nikelj se na izdelke nanaša s pomočjo električnega toka v ustrezni kopeli.

Kako poteka niklanje aluminija?

Sijajno, mat-saten in kemično niklanje

Nudimo tri različne načine niklanja, pri katerih je treba upoštevati funkcijske zahteve izdelka, zahteve po zunanjem videzu in korozijsko obremenitev izdelka.

  • Sijajno niklanje omogoča izravnalni učinek pri izdelkih z neenakomerno površino osnovnega materiala. Za dosego učinka je potrebna majhna količina galvanske prevleke, ki izdelku daje izrazit sijaj.
  • Mat saten s pomočjo elektrolita zagotavlja kristalično prevleko v celotnem območju gostote toka. 
  • Kemično niklanje omogoča nanos enakomerne prevleke niklja brez električnega toka in anod ne glede na obliko obdelovanca. Ta postopek je primeren tudi za izdelke z bolj zapletenimi oblikami.

Niklanje po ugodni ceni v podjetju Žlindra

Podjetje Žlindra se zavzema za družbeno odgovornost pri ekologiji in poslovnih odnosih ter nudi kvalitetno niklanje v Ljubljani po izjemno ugodni ceni. Njihove stranke so izjemno zadovoljne tako s ceno kot kakovostjo  niklanja in prepričani smo, da bodo navdušili tudi vas. V kolikor potrebujete niklanje po ugodni ceni jih kontaktirajte in z veseljem vam pomagali z nasveti ali izdelavo.

Inovativnost je njihova stalnica in je gonilo proizvodnje. Ugodna cena in izjemna kakovost. Obiščite podjetje Žlindra.