Niklanje - kvalitetna dekorativna galvanska prevleka

postopek niklanja

Podjetje Žlindra d.o.o. se ukvarja s svetovanjem in galvansko obdelavo kovinskih izdelkov med katere spadajo niklanje, bakrenje, kositranje, kromiranje in zlatenje. Z niklanjem in ostalimi storitvami imamo ogromno izkušenj ter znanja, obenem pa obdelujemo predvsem zahtevnejše izdelke za svetovno tržišče. Osnovno vodilo našega podjetja je zagotoviti tržni uspeh s poudarkom na zadovoljstvu naših strank, zato zagotavljamo kvaliteten postopek niklanja v Ljubljani po ugodni ceni. Za vste tiste, ki ne veste kaj je niklanje (nikljanje) - gre za postopek dekorativne galvanske prevleke kovine, ki zagotavlja videz in korozijsko zaščito kovine. Obiščite nas in si zagotovite niklanje po ugodni ceni.

VEČ O POSTOPKU GALVANIZACIJE


Niklanje - sijajno, mat-saten in kemično

Preden ločimo načine niklanja, je potrebno dodobra spoznati, kaj je niklanje (nikljanje). Niklanje je najbolj razširjena dekorativna galvanska prevleka, ki poleg videza in korozijske zaščite zagotavlja tudi odpornost na višje temperature. Nudimo tri različne načine niklanja, pri katerih je treba upoštevati funkcijske zahteve izdelka, zahteve po zunanjem videzu in korozijsko obremenitev izdelka. Sijajno niklanje omogoča izravnalni učinek pri izdelkih z neenakomerno površino, mat saten s pomočjo elektrolita zagotavlja kristalično prevleko v celotnem območju gostote toka, medtem ko kemično niklanje omogoča nanos niklja brez električnega toka in anod. Nudimo ugodne cene vseh niklanj (nikljanj).

PRIPRAVA OBDELOVANCEV PRED GALVANIZACIJO ALI NIKLANJEM


Niklanje po ugodni ceni v podjetju Žlindra

Podjetje Žlindra se zavzema za družbeno odgovornost pri ekologiji in poslovnih odnosih ter nudi kvalitetno niklanje v Ljubljani po izjemno ugodni ceni. Naše stranke so izjemno zadovoljne tako s ceno kot kakovostjo našega niklanja in prepričani smo, da bomo navdušili tudi vas. V kolikor potrebujete niklanje po ugodni ceni nas kontaktirajte in z veseljem vam pomagali z nasveti ali izdelavo. Inovativnost je naša stalnica in je gonilo naše proizvodnje, niklanje pa je sinonim za naše podjetje. Ugodna cena in izjemna kakovost. Obiščite podjetje Žlindra. Mi smo pravi naslov za vas. Niklanje v Ljubljani!

cena niklanja