Kositranje za uspešno in trajno preprečitev korozije

Kositranje je ena od dejavnosti, s katero se ukvarjamo v našem podjetju. Poleg kositranja, ki je lahko mat kositranje ali sijajno kositranje, izvajamo še postopke zaščite kovin, kot sogalvanizacija, bakrenje, zlatenje, nikljanjein kromiranje. Ne glede na to, ali potrebujete kositranje ali galvansko obdelavo, bomo z veseljem ustregli vašim potrebam in pričakovanjem. Še več: presegli jih bomo, če bo to le mogoče. V podjetju Žlindra se namreč maksimalno potrudimo za svoje naročnike.

S kositranjem se ukvarjamo že zelo dolgo časa

Postopki kositranja (mat kositranja ali sijajnega kositranja) se v naših delavnicah dogajajo že od daljnega leta 1948. Takrat je bilo to družinsko podjetje. Sčasoma smo poleg uspešnega delovanja na domačem trgu postali poslovno aktivni tudi mednarodno. Mat kositranje, sijajno kositranje in druge postopke opravljamo za pohištveno industrijo, elektro industrijo in finomehanično industrijo. Poleg tega delamo tudi za proizvajalce vodovodnih armatur in za avtomobilsko industrijo. Vedno si prizadevamo, da svoje delo opravimo maksimalno kvalitetno v zadovoljstvo naših strank. K temu aktivno in s presežki prispevamo prav vsi zaposleni, saj je kultura pripadnosti našemu podjetju visoka. K temu prispeva še interni nadzor nad kakovostjo in nenehno izobraževanje zaposlenih, na katerega smo v našem podjetju ponosni.

Kositranje

Sijajno kositranje omogoči svetleč učinek

Kositranje, kot je denimo mat kositranje, omogoči globinski učinek in nudi protikorozijsko zaščito kovinskim predmetom. Tako lahko s sijajnim kositranjem učinkovito zaščitimo železo, nikelj, baker in druge neželezne materiale. Naš postopek dela je še posebej usmerjen h končni kvaliteti: uporabljamo le najboljši kositer z zelo majhno tendenco nastajanja whiskerjev. Zato lahko obdelujemo zelo kompleksno oblikovane predmete, ki zahtevajo odlično spajkljivost tudi po staranju. Mat kositranje da žameten izgled. Splošne prednost je v te, da na zraku ne oksidira. To je ključ do uspeha, ki omogoča, da s kositrom zaščitenih predmetov korozija ne prizadene. Gre za kemični element, ki ga označujemo s Sn.

zlindra.com | Kositranje proti korozijskemu delovanju - povezave do naše spletne strani: