Korozijska zaščita – zakaj je potrebna protikorozivska zaščita?

 

Korozijska zaščita je namenjena preprečevanju korozije, ki napade kovino. Temelji na kemičnih ali elektrokemičnih reakcijah. Korozija ni ustrezno ime za propadanje materiala iz različnih fizikalnih vzrokov, temveč jo povezujemo s propadanjem kovin in njihovih zlitin. Se tudi sami zanimate za protikorozivsko zaščito? Nudimo vam jo tudi v podjetju Žlindra. Ukvarjamo se z galvansko protikorozijsko zaščito izdelkov iz kovin in stisnjenega grafita. Izhajamo iz starega družinskega podjetja z začetki v letu 1948, z leti pa smo se uveljavili tako na domačem, kot tudi na mednarodnem trgu. V kolikor vas zanima korozijska zaščita, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran in preverite dodatne informacije. Za vsa dodatna vprašanja o antikorozivni zaščiti smo vam kadarkoli na voljo, zato nas lahko tudi kontaktirate.

korozijska zaščita

 

Protikorozivska (protikorozijska) zaščita

 

Protikorozivska zaščita vam je na voljo tudi v podjetju Žlindra. V našem podjetju med drugim ponujamo oprijemljiv nanos nemagnetne nikljeve prevleke z višjo vsebnostjo fosforja (10-12%). Prevleka je primerna za izdelke elektronske industrije. Na vsa vprašanja o korozijski zaščiti vam bomo z veseljem tudi odgovorili, zato nas lahko kontaktirate in povprašate o protikorozivski zaščiti. Z antikorozijsko zaščito boste preprečili propadanje konstrukcij oziroma materialov.

 

ZA VEČ INFORMACIJ O GALVANSKI ZAŠČITI KLIKNITE TUKAJ

 

Protikorozijskaorozijska zaščita in ostala ponudba

 

Zagotavljanje korozijske zaščite predstavlja le del ponudbe, ki smo jo v podjetju pripravili za vas. Širšo ponudbo lahko preverite na naši spletni strani, na katero ste vljudno vabljeni. Odločite se za protikorozijsko zaščito v našem podjetju in z veseljem vam bomo ustregli. Pridite in si tudi vi zagotovite korozijsko zaščito po ugodni ceni. Veselimo se vašega obiska.

protikorozivska zaščita

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
ŽLINDRA, podjetje za galvansko obdelavo in svetovanje, d.o.o.
Naslov
Kumerdejeva ulica 11
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 5003030
Seznam fraz
Korozijska zaščita, protikorozivska zaščita 
ZEMLJEVID