Kemično niklanje 

niklanje cilindrov - Žlindra

Podjetje Žlindra s sedežem na Kumerdejevi 11 v Ljubljani se ukvarja z galvansko obdelavo kovinskih izdelkov med katero spada tudi kemično niklanje ter od leta 2002 tudi z galvansko obdelavo izdelkov iz prešanega grafita za Kolektor Idrija. V našem podjetju izvajamo različne vrste niklanja kot so trdo, kemično, sijajno in mat-saten niklanje orožja, cilindrov ter različnih kovin.

Niklanje in kromiranje sta najbolj razširjeni obliki obdelave kovin, ki ju opravljamo s kvalitetnimi stroji, ki delo opravijo hitro in kakovostno. Osnovno vodilo nam je zagotoviti tržni uspeh kemičnega niklanja, s poudarkom na zadovoljstvu kupcev tako da naše storitve vseskozi izpopolnjujemo. 

Kemično niklanje omogoča nanos niklja brez električnega toka

Nikljanje aluminija

Niklanje pod katerega spada kemično niklanje je najbolj razširjena dekorativna galvanska prevleka, ki poleg videza in korozijske zaščite zagotavlja odpornost na povišane temperature. Kemično nikljanje omogoča nanos niklja oziroma zlitino niklja in fosforja brez električnega toka in anod.

V podjetju Žlindra nudimo nemagnetne nikljeve prevleke z višjo vsebnostjo fosforja. Pri kemičnem niklanju je nemagnetna prevleka primerna za izdelke elektronske industrije. Zaradi specifičnosti kemičnega niklanja prevleka omogoča enakomerne prevleke in je obdelava primerna za izdelke z bolj zapletenimi oblikami. Z našimi kvalitetnimi stroji nudimo kvalitetno kemično niklanje cilindra in ostalih stvari.

Niklanje cilindra po ugodni ceni v našem podjetju

V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato poleg kakovosti niklanja  zagotavljamo izjemno ugodno ceno. Prepričani smo, da boste z razmerjem med kvaliteto in ceno niklanja izjemno zadovoljni in se boste z veseljem vračali k nam.