Niklanje: cena, kaj je to oz. kako poteka in druge informacije


Cena niklanja je odvisna od različnih dejavnikov. Da pa bi razumeli, kaj vpliva na ceno, moramo najprej na kratko pojasniti, kaj je niklanje. Postopek bi lahko strnjeno opisali kot nanos galvanske prevleke. Odgovor na vprašanje, kaj je niklanje oziroma čemu je namenjeno, je tako običajno, da gre za dekorativno obdelavo površine, vendar to ni edina funkcija, ki jo ima niklanje. Postopek je namreč namenjen tudi korozijski zaščiti površin, obenem pa poviša odpornost izdelka na visoke temperature in na obrabo.

 

NUDIMO TUDI BAKRENJE

 

Podrobneje o tem, kaj je niklanje, cena in kje se izvaja   

Okvirno smo torej razložili, kaj je niklanje. Seveda pa to, kaj je niklanje, še ne pove dosti o poteku postopka in o ceni. Načeloma imamo dve možnosti. Nanašanje niklja z uporabo električnega toka, ki je bolj razširjena oblika, in kemično niklanje. Domžale, Grosuplje, Borovnica, Vrhnika ipd. so kraji, ki se nahajajo nedaleč od našega podjetja Žlindra s sedežem v Ljubljani. Tako nas lahko brez posebnih težav obiščete, tudi če ne živite v prestolnici. Z veseljem vam bomo podrobneje razložili, kaj vpliva na ceno in kaj natančno je niklanje. Cena je pri nas izjemno ugodna, ne glede na izbrani postopek – klasično, niklanje aluminija ali kemično niklanje. Ljubljana z okolico (Domžale ipd.) tako ponuja kemično niklanje in klasični postopek z uporabo elektrike po resnično ugodni ceni. In to seveda prav po zaslugi naših ugodnih cen!

 

Cena niklanja

 

VEČ O ZAŠČITI KOVIN

 

Funkciji izdelka prilagojeno niklanje: cena zelo ugodna

Na voljo sta vam tudi posebni podvrsti: sijajno ali matirano satenasto niklanje. Cena je v obeh primerih izjemno ugodna. Se sprašujete, kaj je matirano satenasto niklanje? Postopek matiranega satenastega niklanja poskrbi za fino kristalično prevleko v celotnem območju gostote toka. Imate dodatna vprašanja glede tega, kaj je niklanje, kakšna cena vas čaka ipd.? Pokličite nas ali nas obiščete. Tako boste dobili natančnejše informacije glede cen in odgovore na druga vprašanja.
Žlindra – ugodna cena za klasično ali kemično niklanje – Ljubljana, Domžale idr.

Oglejte si še postopek galvanizacije: http://www.zlindra.com/storitve/galvanizacija

 

Niklanje

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
ŽLINDRA, podjetje za galvansko obdelavo in svetovanje, d.o.o.
Naslov
Kumerdejeva ulica 11
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 5003030
Seznam fraz
kaj je niklanje, niklanje postopek
ZEMLJEVID