Galvanizacija v Ljubljani je ključna za dolgo življenjsko dobo izdelka

Galvanizacija v Ljubljani, ki jo opravlja podjetje Žlindra, je proces, s pomočjo katerega barvne kovine in jeklo zaščitimo proti koroziji z elektro-kemijsko obdelavo. Postopek galvanizacije je ključen pri protikorozijski zaščiti kovinskih izdelkov, ki jih lahko nato bolj obremenite. Galvaniziranje proizvodov zagotovi tudi njihovo daljšo življenjsko dobo, saj izdelke učinkovito ščiti in preprečuje korozijo. Naša galvanizacija v Ljubljani vam omogoči najvišjo kvaliteto, seveda pa se trudimo tudi, da je galvaniziranje proizvodov za vas tudi cenovno kar čimbolj ugodno. Če torej potrebujete zaščito kovin s postopkom galvanizacije v Ljubljani ali v njeni širši okolici, vas vabimo, da se oglasite pri nas, saj smo na tem področju najuspešnejši.

 

Postopek galvanizacije v Ljubljani

 

 

Galvanizacija v Ljubljani pri nas najbolj kvalitetna

Postopek galvanizacije (protikorozijske zaščite kovin) opravljamo v skladu s stroko in pri galvaniziranju proizvodov smo izredno temeljiti. Slednje je poleg vrhunske tehnologije na področju galvanizacije nujno, saj površno delo v proizvodnji nikakor ne omogoči vrhunskega rezultata protikorozivske zaščite kovin. Pred postopkom galvanizacije je tako potrebno površino kemijsko očistiti in s tem odstraniti mehanske delce, ki so lahko posledica obdelave proizvodov, na drugi strani pa so problematične tudi maščobe. Vse to očistimo s strojnim pranjem, med katerim si pomagamo z isoparafinom. Šele tedaj se v našem obratu v Ljubljani lotimo galvanizacije. Postopek galvanizacije izvajamo na več različnih načinov.

Galvaniziranje proizvodov v Ljubljani

Galvaniziranje proizvodov poteka na različne načine

Postopek galvanizacije (protikorozijske zaščite kovin) je lahko selektivna galvanska obdelava, galvaniziranje proizvodov v bobnih ali pa na obešalih. Postopek galvanizacije pri nas v Ljubljani vedno določimo po posvetovanju z naročnikom, seveda pa zagotovimo tudi ustrezen nadzor kvalitete, ki strankam omogoča kar najvišjo stopnjo zadovoljstva. Naše podjetje je tako uspešno, ker skrbimo, da smo vrhunski prav v vseh korakih postopka in seveda v odnosu do strank.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
ŽLINDRA, podjetje za galvansko obdelavo in svetovanje, d.o.o.
Naslov
Kumerdejeva ulica 11
1000 Ljubljana
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 5003030
Seznam fraz
galvanizacija Ljubljana, postopek galvanizacije, galvaniziranje proizvodov
ZEMLJEVID