Galvanizacija nikljanja uspešno in trajno prepreči korozijo

Galvanizacija nikljanja je le eden od postopkov, za katere poskrbimo v našem podjetju z namenom korozijske zaščite kovin. Poleg galvanizacije nikljanja, ki je lahko sijajno nikljanje, mat-saten nikljanje ali kemično nikljanje, izvedemo še postopke galvanizacije zlatenja, galvanizacije kromiranja in kvalitetne galvanizacije bakrenja. Ne glede na to, ali vas zanima galvanizacija nikljanja, galvanizacija bakrenja ali elektro galvanizacija kromiranja, bomo izpolnili vse vaše potrebe oziroma pričakovanja. Če bo le mogoče, bomo vaša pričakovanja celo presegli. Politika našega podjetja je namreč usmerjena k popolnemu zadovoljstvu in perfektni rešitvi za naše stranke.

GALVANIZACIJA JEKLA

Galvanizacija nikljanje - aluminij


Galvanizacija nikljanja pri nas poteka že dolga desetletja

Postopki galvanizacije nikljanja, elektro galvanizacije kromiranja in galvanizacije bakrenja pri nas segajo že v daljno leto 1948, ko je bilo ustanovljeno družinsko podjetje, ki je začelo z omenjenimi postopki. Uspešno delovanje na domačih trgih je počasi preraslo tudi v mednarodni prostor. Elektro galvanizacijo kromiranja in galvanizacijo bakrenja ter vse druge procese izvajamo za elektro industrijo, finomehanično industrijo, pohištveno industrijo, avtomobilsko industrijo in proizvajalce vodovodnih armatur. Uspešen recept uspešnega in dolgotrajnega obstoja našega podjetja je perfektno opravljeno delo, kar posledično pomeni, da so naši naročniki zadovoljni. Ker je klima za zaposlene v našem podjetju zelo ugodna, se prav vsi aktivno trudimo, da s presežki prispevamo k zadovoljstvu naših naročnikov. Seveda pa imamo tudi interni nadzor nad kakovostjo in zaposlene nenehno izobražujemo.

Vas zanima protikorozijska oz protikorozivska zaščita aluminija ali kositranje? Več tukaj: http://www.zlindra.com/storitve/kositranje


Elektro galvanizacija kromiranja omogoča izredno trdoto

Elektro galvanizacija kromiranja je možna v več načinih. Dekorativno kromiranje daje predmetu prepoznaven modrikast sijaj šest valentnega kroma. Ker krom ne omogoča protikorozijske zaščite, je potrebno pred njim opraviti galvanizacijo nikljanja ali bakrenja. Prednosti kromiranja so izredna trdnost, pokrivnost in izboljšana sposobnost aktiviranja nikljevih prevlek.

Postopek galvanizacije kovin


Galvanizacija bakrenja izboljša prevodnost artiklov

Bakrenje opravljamo s pomočjo električnega toka v ustrezni kopeli. Glavni namen je predpriprava površine za naslednje nanose ali izboljšava prevodnosti proizvodov. Poznamo cianidno bakrenje, kislo sijajno bakrenje, debeloslojno bakrenje in patiniranje.