Galvanizacija učinkovito in trajno prepreči korozijo

Galvanizacija je proces elektro-kemijske protikorozijske zaščite barvnih kovin ali jekla. S pomočjo galvanizacije tako poleg lepega videza dosežemo tudi zaščito proti koroziji. Galvanizacija je zaščita izdelkov iz kovin, ki omogoči bistveno večjo obremenitev proizvodov, kot bi bila mogoča, če izdelka ne bi poslali v galvano. V naši galvani opravljamo zaščito izdelkov iz kovin, ki je optimalna, saj naša galvana uporablja postopke, ki so najmodernejši in v celoti s standardi, ki jih na področju galvanizacije zahteva stroka. Naša galvana tako omogoča, da je protikorozijska zaščita kovin kar najboljša.

Galvanizacija izdelkov Ljubljana

Galvanizacijo delimo na različne tehnike oziroma vrste

V naši galvani opravljamo različne vrste galvanizacijske zaščite kovin, kot so selektivna galvanska obdelava, galvanska obdelava na obešalih in galvanska obdelava v bobnih. Pred postopkom galvaniziranja proizvodov moramo izvesti ustrezne priprave, saj bo protikorozijskazaščita izdelkov iz kovin le tako popolna. Zelo pomembno je namreč, da je postopek izveden natančno in brez napak oziroma površnosti, saj lahko le tako zagotovimo visoko kvaliteto. Slednja pa je za naše podjetje izrednega pomena, saj nam je zadovoljstvo strank na prvem mestu.

Zaščita izdelkov iz kovin

Protikorozijska zaščita izdelkov iz kovin le po poprejšnjih pripravah

Ključno je, da je postopek galvanizacije izveden na kemijsko očiščeno površino, saj v nasprotnem primeru maščobe in morebitni delci, ki so ostanek strojne obdelave, ostanejo na proizvodih in preprečijo popolno protikorozivsko zaščita izdelkov iz kovin, saj je nanost zaščite manj oprijemljiv. Do tega najlažje pridemo s strojnim pranjem, med katerim uporabljamo isoparafin. Predmete, ki jih bomo obdelali v ustreznih kopelih, moramo prej natakniti na posebna obešala; tiste manjše, za katere ni tveganja, da bi se med seboj poškodovali, pa vstavimo v specialne perforirane bobne.

Vas zanima protikorozijska oz. protikorozivska zaščita? Več tukaj: http://www.zlindra.com/storitve/kositranje