Sijajno in mat elektrolitsko kositranje Ljubljana

Elektrolitsko kositranje je poseben postopek protikorozijske zaščite kovin, s katerim na druge kovine nanašamo kositer, ker jih s tem zaščitimo pred korozijo. Na voljo sta vam sijajno kositranje ali mat kositranje, odvisno od vaših želja in potreb. Pri tem je temeljni pojem galvanizacija - postopek, pri katerem s pomočjo elektrolize (zato elektrolitsko kositranje) nanašamo na neko kovino plast druge kovine, ki služi kot zaščita. V podjetju Žlindra vam ponujamo kakovostno kositranje (Ljubljana), saj uporabljamo najbolj kvalitetne materiale in postopke, s katerimi lahko svojim strankam zagotavljamo vseskozi vrhunsko kakovost naših izdelkov. Vse naše surovine so atestirane, sodelujemo pa le s proizvajalci, ki stavijo na kakovost.

Elektrolitsko kositranje Ljubljana

Mat kositranje

Elektrolitsko kostiranje je lahko sijajno kositranje, lahko pa se odločite za mat kostiranje. Videz takšnih izdelkov je za razliko od tistih z visokim sijajem žameten, ima dober globinski učinek. V podjetju Žlindra kositranje (Ljubljana) uporabljamo le kositer, ki ima zelo malo tako imenovanih whiskerjev. To pomeni, da je primeren za elektrolitsko kositranje kosov zelo kompleksnih oblik, ki tudi po staranju potrebujejo odlično spajkljivost. Galvansko kositranje ponuja zelo dobro zaščito kovine proti koroziji. Ker se želimo svojim strankam čim bolj prilagoditi, smo vam na voljo tudi za svetovanje in odgovore na različna vprašanja.

Elektrolitsko kositranje Ljubljana

Podjetje Žlindra izvaja različne postopke galvanizacije - bakrenje, nikljanje, kromiranje, zlatenje kositranje (Ljubljana). Izhajamo iz družinskega podjetja, ki je bilo ustanovljeno že leta 1948 in se ves čas osredotočamo na to, da so naši izdelki in zaščita kovin vrhunske kakovosti. To velja tudi za elektrolitsko kositranje, ki je le del naše ponudbe. Sijajno kositranje in mat kositranje se izvajata v skladu z najsodobnejšimi tehnološkimi smernicami in s postopki, s katerimi zagotavljamo konkurenčnost, obenem pa imamo ves čas v mislih želje naših naročnikov. Tudi zato smo si ustvarili mrežo odjemalcev z različnih področij, ki so naše redne stranke že vrsto let. Kositranje izvajamo v bobnih, na obešalih in s postopkom selektivne obdelave. S tem zagotavljamo, da se vedno uresničijo želje naših strank.

Žlindra | Mat elektrolitsko kositranje v Ljubljani