Antikorozijska zaščita kovin - najboljša zaščita kovin

Antikorozijska zaščita kovin je, kot nam pove že sama besedna zveza, namenjena preprečevanju korozije kovin. Korozijo uvrščamo med največje uničevalce človeških dobrin in energije, zato moramo razmisliti o njenem preprečevanju. Protikorozivsko galvansko zaščito kovin vam nudimo tudi v podjetju Žlindra. Strankam ponujamo zahtevnejše obdelave protikorozijske zaščite kovin, kot so: bakrenje, kositranje, nikljanje, kromiranje in zlatenje. Nenehno izpopolnjevanje je temeljno načelo nadzora kakovosti in je glavni cilj v podjetju Žlindra. Se tudi vi zanimate za antikorozijsko zaščito kovin? Vabimo vas k ogledu spletne strani podjetja Žlindra. Povprašajte nas o protikorozivski zaščitiin o načinu nanosa zaščite, z veseljem vam bomo odgovorili in svetovali na podlagi večletnih izkušenj.

ZA VEČ INFORMACIJ O POVRŠINSKI ZAŠČITI KLIKNITE TUKAJ

Zaščita kovin

Zaščita kovin je nekaj, s čemer se v podjetju Žlindra ukvarjamo že vse od leta 1948. V vseh teh letih poslovanja smo svoje znanje nadgrajevali, hkrati pa smo pridobivali tudi nove izkušnje, na podlagi katerih lahko danes svetujemo našim strankam. Ali tudi vas zanima prav antikorozijska zaščita kovin? Obiščite našo spletno stran in si zagotovite vse potrebne informacije. Kontaktirajte nas in nas povprašajteo protikorozijski zaščiti kovin - z veseljem vam bomo odgovorili. Na naši spletni strani lahko preverite tudi reference in se tako prepričate, da je površinsko zaščito zares pametno prepustiti nam.

Antikorozijska in površinska zaščita kovinZaščita barvnih kovin

Antikorozijska zaščita kovin in ostale storitve

V podjetju Žlindra vam z veseljem nudimo antikorozijsko zaščito kovin in mnoge druge storitve, ki jih lahko preverite na naši spletni strani. Vas zanima površinska protikorozijska zaščitakovine, a ne najdete ustreznega odgovora na svoje vprašanje? Brez skrbi! Povprašajte nas - z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana z antikorozijsko zaščito kovin in s storitvami, ki vam jih nudimo.

NUDIMO TUDI NIKLJANJE

Še več informacij o bakrenju v podjetju Žlindra:http://www.zlindra.com/storitve/bakrenje