Antikorozijska zaščita za večjo obstojnost kovin

Antikorozijska oziroma protikorozijska zaščita kovin zagotavlja daljšo obstojnost izdelkov tudi po večletni uporabi, samo izvajanje protikorozijske površinske zaščite kovin pa pri našem podjetju Žlindra poteka na različne načine.

protikorozijska zaščita Žlindra d.o.o.

Površinska obdelava in protikorozijska zaščita kovin se izvaja v galvanizacijskem postopku, kjer s pomočjo elektrolize nanašamo kovinsko plast, ki skrbi za protikorozijsko zaščito kovin. Pri galvanizaciji uporabljamo sistem zaprtega strojnega pranja, kjer najprej odstranimo vse mehanske delce in maščobe ter tako poskrbimo za ustrezno pripravo predmetov, ki zagotovi boljšo oprijemljivost nanosa.

Sledi avtomatizirana obdelava kjer s pomočjo visoko zmogljivih ter povsem individualiziranih programov galvanske obdelave na izbrana mesta nanesemo galvanski nanos. S tem poskrbimo tudi za boljšo električno prevodnost ter preprečimo, da bi prišlo do pojavov, kot je korozija kovin.

Izvedite več še o ostalih postopkih zaščite kovin >>

Natančen nanos kovine glede na zahteve posameznega kupca zagotavlja optimalno antikorozijsko zaščito ter posledično poskrbi za maksimalno življenjsko dobo izbranih produktov.

Nudimo vam galvaniziranje različnih vrst osnovnih materialov (baker, medenina, jeklo, aluminij itd.) na koncu vsake obdelave pa sledi natančen pregled ter kontrola kvalitete posameznih kosov.

Za dodatne informacije o poteku posameznih postopkov se lahko vselej obrnete na nas in z veseljem vam bomo strokovno svetovali!

antikorozijska zaščita Žlindra

Protikorozijska zaščita s pomočjo galvanske obdelave

Antikorozijska zaščita kovin izbranemu izdelku omogoča izjemno dolgo življenjsko dobo, saj tovrstna zaščita kovin zagotavlja obstojnost do 100 let. S pomočjo najnovejših tehnologij poskrbimo, da postane korozija kovin stvar preteklosti, poleg tega pa so vsi postopki obdelave kovin tudi cenovno dostopni ter prilagojeni vašim individualnim potrebam in željam. Za protikorozijsko zaščito namreč poskrbimo s pomočjo galvanizacije različnih kovin, pri nanašanju zaščitnega sloja na medenino ter druge kovine pa lahko dosežemo celo estetsko privlačne dekorativne efekte.

Če torej iščete zanesljivega izvajalca, ki vam lahko hitro in ugodno zagotovi ustrezno antikorozijsko zaščito, potem ste pri nas na pravem mestu! Oglejte si našo spletno stran ali pa nas enostavno kontaktirajte preko elektronske pošte ali telefona!

Žlindra

Telefon: +386 1 500 30 30

E-mail: zlindra@zlindra.si