Betonski tlakovci za urejeno okolico stavbe

Zunanja ureditev

Izdelki iz betona so že vrsto let izjemno priljubljena izbira pri urejanju vrta oziroma zunanjih površin, saj so precej trpežni, obenem pa ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Tlakovci brez dvoma ostajajo na prvem mestu, ko se ljudje odločajo, da bodo uredili ali prenovili okolico svojega doma ali poslovne stavbe. Razlogov za to je veliko: betonski tlakovci so lepi, omogočajo tako rekoč nešteto kombinacij, so praktični, hkrati pa je tudi cena tlakovcev relativno ugodna.

 

Vse za zunanjo ureditev in vrt - obiščite spletno trgovino Živex

 

Tlakovci omogočajo popolno prilagajanje terenu in vašemu okusu

Med bistvene prednosti, ki tlakovce postavljajo daleč pred druge materiale za urejanje dvorišč in dovoznih poti (na primer asfalt), zanesljivo spada njihova pestrost. Pri nobenem drugem materialu namreč nimate na voljo toliko različnih možnosti, kot jih ponujajo betonski tlakovci. Izdelki so različnih oblik, velikosti in barv, tako da lahko vaše dvorišče poljubno oblikujete – izdelate edinstven vzorec, kombinirate različne velikosti in barve ali pa izberete nevpadljivo in enobarvno tlakovano dvorišče. Če ste vešči polaganja in imate s tem izkušnje, se lahko urejanja s tlakovci lotite tudi sami, v nasprotnem primeru pa vam v podjetju Živex svetujemo, da delo kljub vsemu prepustite našim strokovnjakom. Če želite, lahko za vas izdelamo celoten projekt, izrišemo različne kombinacije in vam svetujemo pri izbiri. Če pa že veste, kakšni betonski tlakovci so vam najbolj všeč in ste že izbrali barve in vzorce, pa smo vam na voljo za izvedbo ali zgolj kakšen nasvet.

 

Prednosti in cena tlakovcev

Poleg pestrosti, ki jo ponujajo tlakovci, je v primerjavi z asfaltom njihova prednost tudi v tem, da so v poletnih mesecih betonski tlakovci prijetno hladni, medtem ko se asfalt lahko segreje do te mere, da postane zadrževanje na ali ob njem neprijetno. Poleg tega je kakršen koli poseg (kopanje, polaganje kablov, cevi …) pri tlakovcih precej lažji, saj jih zlahka odstranite in po končanih delih spet položite. Cena tlakovcev je sicer nekoliko višja, a druge prednosti brez dvoma pretehtajo. Betonski tlakovci v podjetju Živex so priznanih slovenskih proizvajalcev.

 

Živex d.o.o. | Betonski tlakovci, vse za vrt – povezave do naše spletne strani:
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Volčja Draga 40
5293 Volčja Draga
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 5 39 85 500
Seznam fraz
betonski tlakovci, cena tlakovcev
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA