Nadstreški za terase

Izdelava lesene terase je odlična ideja za preživljanje prostega časa na svežem zraku. Po napornem delavniku se zagotovo prileže posedanje pred hišo na svežem zraku in srkanje kave. Tudi za piknik s prijatelji so zunanje terase odlična rešitev. Še posebej izrazito toplino vam nudijo lesene terase, ki zopet postajajo vse bolj priljubljene. Če se odločite za ureditev terase, ne pozabite na nadstrešek za teraso. Dejstvo je, da nadstreški za teraso vplivajo tako na ugodje kot tudi na zaščito zunanje talne obloge. Večjo stopnjo zasebnosti pa vam omogočajo lesene ograje ze terase.


Zakaj izdelati nadstrešek za teraso?

Če se odločite za izdelavo lesene terase, je že skoraj nujno, da se odločite tudi za nadstrešek za teraso. Zakaj so nadstreški za terase tako pomembni? Omenimo najprej estetski vidik, saj nadstreški, seveda pa tudi ograje za terase, izjemno lepo dopolnjujejo lesene zunanje talne obloge. Seveda pa nadstreški skrbijo tudi za zaščito pred soncem. Kakovosten nadstrešek za teraso vas bo obvaroval pred sončnimi žarki, ki v vročih poletnih dneh niso le moteči, temveč tudi zdravju škodljivi. Poleg vas samih bo pred UV žarki zaščitena še lesena terasa. Zunanje terase se pod stalno pripeko sončnih žarkov namreč s časom obarvajo sivkasto. Z nadstreški bodo leseni podi za terase zaščiteni tudi pred dežjem in snegom, ki teraso lahko poškodujeta. Naj kot zadnje omenimo še zaščito pred vetrom.


Sibirski macesen - terasa visoke kakovosti in lepega izgleda

Lesene terase navdušujejo predvsem s svojim čudovitim izgledom. Izdelava oz. ureditev terase iz lesa je precej enostavna in hitra, poleg tega pa je tudi cena lesene terase relativno ugodna. Ko izbirate zunanje talne obloge, morate biti previdni pri izbiri lesa. V podjetju Zeleni zajec vam priporočamo sibirski macesen. Terasa iz omenjene lesne vrste predstavlja odlično razmerje med ceno in kakovostjo, pri nas pa vam je omenjena lesena terasa na voljo po še posebej ugodni ceni. Lesena terasa iz sibirskega macesna je trdna, stabilna in trajna. Je kemijsko neobdelana in ne potrebuje skoraj nič vzdrževanja. Priporočljiva je le zaščita za lažje čiščenje. Odločite se za izdelavo lesene terase iz sibirskega macesna, saj boste pozitivno presenečeni nad estetsko vrednostjo, ugodno ceno, dolgo življenjsko dobo in visoko kakovostjo zunanje terase.

Podrobnosti o terasah ter nadstreških in ograjah za terase si oglejte na naši spletni strani.