Lesene terase - sibirski macesen je odlična izbira

Lesene terase postajajo vse bolj priljubljeni prostor za preživljanje prostega časa, zato se njihovo za izdelavo odloča vse več ljudi. Prav pa je, da pred izdelavo lesene terase pripravimo dober načrt in dobro tehnično rešitev.

Lesene terase

Najpomembnejši del načrtovanja je izbira lesa. Nekatere lesne vrste so manj primerne za zunanjo uporabo, zato je pred odločitvijo dobro preveriti njihovo trajnost. Poleg najbolj znane burmanske tikovine so danes na našem tržišču tudi druge vrste lesa, ki so prav tako kakovostne in trpežne ter vzdržijo neugodne vremenske razmere.

V podjetju Zeleni Zajec vam ponujamo kakovosten in trajen material za izdelavo vaše lesene terase. Sibirski macesen poleg številnih pozitivnih lastnosti odlikuje tudi ugodna cena.

Sibirski macesen - ugodna cena le ena izmed številnih prednostih

Sibirski macesen - cenaSibirski macesen velja za izredno kakovosten les - njegova cena pa je v razmerju s kakovostjo zelo ugodna. Gre za čvrst in stabilen les, ki je po zaslugi svoje počasne rasti izredno odporen na vremenske vplive. Ena najbolj privlačnih lastnosti sibirske macesnovine je tudi to, da je ni treba dodatno zaščititi. Tudi brez premazovanja z naravnimi olji lahko pričakujete dolgo življenjsko dobo svoje lesene terase. Vendarle pa naravni oljni premaz pomeni še dodatno zaščito, ki bo vaši leseni terasi še podaljšala življenjsko dobo.

PREMAZI ZA LESENE TERASE

Zaradi vseh opisanih odličnih lastnosti sibirski macesen vse bolj nadomešča druge lesne vrste - kot material se pojavlja tudi pri opažih in ograjah, pri balkonskih obrobah, cvetličnih koritih in na vrtnih potkah. Če želite naravno, okolju prijazno leseno teraso, izberite sibirski macesen - cena investicije je resnično ugodna.

Premazi za terase za trajen sijaj in zaščito lesa

Premazi za teraseLeseno teraso je takoj po izdelavi priporočljivo naoljiti z naravnimi olji. Olje za terase prodre v globino lesnih celic, jih prepoji in zapolni, s tem pa onemogoči vpijanje vode. Olje pomaga ohraniti lep videz lesa in zmanjša možnost nastanka razpok na površini lesa. Kot vsak naravni les bo tudi sibirski macesen oksidiral in postal srebrnkasto sive barve. Če želite ohraniti barvo, morate tako nanesti zaščito pred UV-žarki.

V podjetju Zeleni Zajec vam nudimo kakovostna olja, voske in premaze za lesene površine, ki bodo poskrbeli za trajen sijaj in zaščito lesa pred najrazličnejšimi zunanjimi vplivi. Med premazi za terase boste našli naravno olje za lesene terase in tungovo olje Zelenega Zajca.

Vabljeni v našo spletno trgovino Zdrava hiša. Obiščete nas lahko tudi v naši trgovini na Janševi 16 v Ljubljani, kjer vam bomo lahko tudi svetovali. Vabljeni!

Zeleni zajec | Lesene terase, sibirski macesen cena, premazi za terase - povezave do naše spletne strani: