Lesene talne obloge - ladijski podi

Želite v vašem domu ustvariti prijeten ambient? Si želite v stanovanje vnesti toplino, pa še ne veste na kakšen način? Svetujemo vam lesene talne obloge, ki bodo v bivalnih prostorih ustvarile vzdušje, kakršnega ste si že od nekdaj želeli. Lesena tla so ob pravilni izbiri drevesne vrste ter natančni montaži trajna in stabilna, udobna ter lepa. Po izjemno ugodnih cenah so vam lesene obloge na voljo pri podjetju Zeleni zajec d.o.o. iz Ljubljane. V naši ponudbi se nahajajo deske drevesnih vrst, iz katerih so sestavljeni najlepši in najkakovostnejši ladijski podi. Nudimo vam ladijski pod - smreka, ladijski pod - bor ter ladijski pod - macesen.

Ladijski pod bor


Ladijski pod - smreka, bor, sibirski macesen

Zakaj ne bi narave pripeljali tudi v notranjost objekta? Les je topel, lep in funkcionalen material, zato je ladijski pod vsekakor odlična izbira talne obloge. Odločite se lahko za ladijski pod - smreka, bor ali sibirski macesen. Smrekove talne obloge so vam na voljo v dimenzijah 20 x 116, 25 x 146 ter 30 x 190 mm. Deske za ladijski pod - bor so dimenzij 20 x 116 mm, macesnov ladijski pod pa si lahko ustvarite iz desk z dimenzijami 20 x 96 ali 20 x 140 mm. Vse omenjene lesene talne obloge so vam na razpolago v dveh različnih kakovostnih razredih. B-VEH lesena tla so nekoliko cenejša od tal kakovosti A-VEH, čeprav večjih vidnih razlik med kakovostnima razredoma ni. Vaš ladijski pod bo v vsakem primeru raven, trajen in stabilen.


Sibirski macesen - ladijski pod z dolgo življenjsko dobo

Macesnov ladijski pod je še posebej stabilen, saj ima sibirski macesen v povprečju kar 45% večjo trdoto od bora. To za kupce pomeni, da bodo lesene talne obloge skozi čas doživele manj sprememb oz. napak in vrsto let ohranjale prvoten videz. Odlična izbira drevesne vrste za lesena tla je torej sibirski macesen. Ladijski pod je elegantne zlatorjave barve s čudovitim zgoščenim vzorcem. Gre za čvrst in trajen les, pripravljen za takojšnjo vgradnjo. Bodite vedno v stiku z naravo in se odločite za lesene talne obloge. Pri nas so vam po ugodnih cenah na voljo tudi olja, premazi in voski, s katerimi boste lahko na enostaven način poskrbeli za zaščito in sijoč videz vašega ladijskega poda.

Podrobnosti in cene lesenih talnih oblog si oglejte na naši spletni strani.

Talne obloge Ljubljana