Lesene ograje za vrt

V podjetju Zeleni zajec vam nudimo različne produkte iz lesa. Po ugodnih cenah so vam na voljo leseni podi za terase, nadstreški za terase, konstrukcijski les, lesene ograje za balkon in čudovite lesene vrtne ograje. Za večino produktov, tudi za lesene ograje za vrt, uporabljamo sibirski macesen, saj ga poleg izjemne trpežnosti in trajnosti odlikuje tudi naravna lepota. Gre za kakovosten les, ki je primeren tako za zunanje kot notranje lesene ograje.


Vrtne ograje - lesene so najlepše

Čeprav se na trgu pojavljajo novi materiali, les še vedno ostaja priljubljena izbira. Pravzaprav bi lahko rekli, da v zadnjem času izdelki iz lesa, torej tudi lesene ograje za vrt, zopet prihajajo v ospredje. To prav gotovo ne preseneča, saj gre za lep, naraven in topel material, ki se poleg estetike ponaša tudi z izjemno funkcionalnostjo. Naj bo vaša nova vrtna ograja lesena, okolju prijazna in privlačna za oči.

Lesene ograje za vrt


Lesena ograja za vrt iz sibirskega macesna

Se sprašujete, zakaj bi bila vaša lesena vrtna ograja izdelana ravno iz sibirskega macesna? Ne le, da je omenjeni les za ograjo zaradi enakomerne zlatorjave barve in zgoščenih vzorcev lep na videz, odlikujejo ga tudi izjemne lastnosti, kot so dolga življenjska doba, čvrstost in stabilnost. Lesena ograja za vrt je primerna za oljenje in luženje, vzdrževanje pa ni potrebno. Priporočamo vam le, da leseno vrtno ograjo premažete z naravno oljno barvo in tako poskrbite za dodatno zaščito. Lesene ograje iz sibirskega macesna predstavljajo izvrstno razmerje med kakovostjo in ceno, zato je nakup vrtne ograje omenjene lesne vrste vsekakor pametna odločitev.


Naj lesene ograje za vrt poskrbijo za vašo zasebnost

Ko se po napornem delu utrujeni vrnete domov, se vam zagotovo prileže počitek na terasi ali sprostitev na vrtu. Vaše uživanje pa lahko zmotijo pogledi mimoidočih. Z leseno vrtno ograjo lahko na takšne neprijetnosti pozabite in se popolnoma sprostite. Lesene ograje za vrt bodo tudi potepuškim psom preprečile vstop na vrt, sosedi pa ne bodo več puščali smetnjakov na vašem dvorišču. Privoščite si več zasebnosti s čudovitimi lesenimi vrtnimi ograjami iz sibirskega macesna.

Obiščite našo spletno stran in si oglejte bogato ponudbo.