Lesene ograje za balkon

V podjetju Zeleni zajec so vam po ugodnih cenah na voljo čudovite lesene ograje za balkon. Da bo vaša hiša zasijala v polnem sijaju, izberite lesene balkonske ograje - sibirski macesen. Se sprašujete, zakaj je sibirski macesen za ograje tako priljubljena lesna vrsta? Izvedite več v nadaljevanju.


Sibirski macesen - ograja je prava paša za oči

Na vprašanje, zakaj so balkonske ograje sibirski macesen tako zaželene, lahko podamo več pojasnil. Kot prvo, so lesene ograje za balkon iz omenjenega lesa izjemno privlačne, predvsem zaradi čudovitega lesnega vzorca. Balkonska ograja iz sibirskega macesna je enotne zlatorjave barve, zgoščen vzorec pa poudarja njeno prefinjenost. Tudi redke grče dajejo dodaten vtis elegance. Eden izmed razlogov za nakup lesene balkonske ograje je torej estetika.

Lesene ograje za balkon


Lesena balkonska ograja iz macesnovine je trajna

Navajamo še nekaj razlogov, zakaj izbrati sibirski macesen. Ograja iz macesnovine je zelo trdna in stabilna, kar je z vidika varnosti za balkonsko ograjo izjemno pomembno, če ne kar najpomembnejše. Les za ograjo, ki je v celoti izdelan iz jedrovine, je tudi naravno trajen in to brez dodatne kemijske obdelave. Čiščenje je popolnoma enostavno, posebno vzdrževanje pa sploh ni potrebno. Pametno je le, da je lesena balkonska ograja premazana z oljno barvo, saj v nasprotnem primeru zaradi stalne izpostavljenosti sončnim žarkom lahko nekoliko spremeni svojo osnovno barvo - lesena ograja iz sibirskega macesna s časom postane sivkasta.


Balkonske ograje sibirski macesen - kakovostne in ugodne

Pri nas so vam lesene balkonske ograje iz lesa sibirskega macesna na voljo po izredno ugodnih cenah. Čeprav so cene nizke, pa vam lahko ponudimo visoko kakovosten les z vsemi potrebnimi certifikati. Poleg lesenih ograj za balkon so v našo ponudbo zajete tudi lesene ograje za vrt in teraso. Ograje imajo letve lahko na vrhu zaobljene, koničaste, ravne ali poševne. Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo poskrbeli, da bo nova lesena ograja prinesla lep in svež pridih vašemu domu.

Za vse podrobnosti nas lahko pokličete po telefonu ali nam pošljete elektronsko pošto.