Konstrukcijski les

Gradbeni les imenujemo tudi konstrukcijski les. Uporablja se pri gradnji strešnih konstrukcij, pergol, nadstreškov za terase, balkonov, vrtnih ograj, zastorov, vrtnih sedežnih garnitur ipd. Konstrukcijski les se uporablja tudi v pomorstvu, saj iz njega izdelujejo pomole. Če potrebujete kakovosten les za gradnjo, se lahko obrnete na nas. V podjetju Zeleni zajec d.o.o. vam je na voljo najboljši žagan les, primeren za gradnjo različnih konstrukcij. Oglejte si, katera drevesna vrsta je za gradbeni les najprimernejša.

 

Konstrukcijski les


Žagan les za gradnjo – sibirski macesen – akcija

Največkrat se za konstrukcijski les uporablja žagan les – sibirski macesen. Ta gradbeni les je zelo čvrst in stabilen, poleg tega ima izredno dolgo življenjsko dobo brez kemične obdelave. Ker je sibirski macesen zelo lep na pogled, se ga uporablja tudi za terase, ograje in fasade. Je zlatorjave barve in ima zgoščen vzorec, ki poskrbi za še dodatno estetiko. Odločite se za les sibirski macesen. Akcija je pri podjetju Zeleni zajec d.o.o. zelo pogosta, zato ne spreglejte še posebej ugodnih cen.


Sibirski macesen za fasade, ograje in terase

Konstrukcijski les sibirski macesen je pod strogim nadzorom sušen v sušilnici in opremljen z vsemi potrebnimi certifikati. Zelo pogosto se uporablja sibirski macesen za ograje, fasade in terase. Ker je les čudovit na pogled, odporen proti različnim vremenskim vplivom in enostaven za vzdrževanje, vam priporočamo sibirski macesen. Nad okolju prijaznimi izdelki boste zagotovo navdušeni.


Gradbeni oz. konstrukcijski les – cenik

Gradbeni les je raven, enoten in tehnično brezhiben, poleg tega pa tudi cenovno ugoden. Cena za macesnov les je skladna s kakovostnim razredom. Lahko se odločite za nekoliko dražji standardni razred, če pa se boste odločili za ekonomskega, pa bo cena za macesnov les precej nižja, čeprav bistvenih odstopanj v kakovosti ne bo. Naj vam dom in njegovo okolico polepša konstrukcijski les. Cenik si lahko ogledate na naši spletni strani.

Za vse dodatne informacije o lesu za gradnjo nas lahko pokličete po telefonu.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zeleni zajec d.o.o.
Naslov
Janševa ulica 16
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 8:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
05 903 96 10
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
sibirski macesen za terase, sibirski macesen za ograje, sibirski macesen za fasade, konstrukcijski les, gradbeni les, sibirski macesen, žagan les sibirski macesen, sibirski macesen akcija, macesen cena, macesnov les cena, les sibirski macesen, konstrukcijski les cenik, les za gradnjo, žagan les
ZEMLJEVID