Ekološka toplotna izolacija

Ekološka toplotna izolacija je vse bolj priljubljena, saj jo odlikujejo izjemne lastnosti. Ekološke izolacije nudijo dobro toplotno in zvočno izolacijo, omogočajo enostavno in hitro montažo, široko možnost uporabe (za pregradne stene, razmejevanje prostorov, zunanje stene), so zelo trdne in stabilne, izdelane so iz naravnih materialov, so odporne proti požaru, omogočajo raznoliko obdelavo površine, poleg vsega pa so cenovno izjemno ugodne.


Ekološke izolacija ali ekopanel – naravna struktura

Se sprašujete, kaj sploh so ekopaneli in iz česa so izdelani? Ekološke izolacije so izdelane iz dveh osnovnih materialov. V sredini se nahaja stisnjena žitna slama, le-to pa z obeh strani obdaja recikliran papir oz. karton. Širina ekološke toplotne izolacije je 800 ali 1200 mm, dolžino pa se lahko prilagaja, saj ploščo na želeno dolžino odrežemo s samodejno žago. Tako se plošče lahko uporabljajo kot pregradne stene ali za delitev večjih prostorov. Obiščite našo spletno stran in si oglejte okolju prijazne pregradne stene. Cena za ekopanel je izjemno ugodna, montaža pa zelo hitra, saj je pregradna stena lahko postavljena le v nekaj minutah.

 

Ekološka toplotna izolacija


Spuščeni strop Armstrong

Zaradi hitre in preproste montaže je suha gradnja izredno priljubljena. Med suho gradnjo spadajo tudi Armstrong stropi. Cenik za spuščeni strop Armstrong lahko poiščete na spletu, vendar boste po vsej verjetnosti ugotovili, da je cena pregradne stene iz stisnjene slame ugodnejša. Spuščeni strop Armstrong vam sicer omogoča enostaven dostop do inštalacij nad stropom, plošče lahko hitro demontirate in ponovno montirate ter preprosto uravnavate akustiko v prostoru. Armstrong stropi omogočajo tudi številne dekorativne možnosti.


Gips stene – mavčne plošče ustvarjajo prijetno klimo

Ena izmed dobrih lastnosti uporabe mavčnih plošč je suha montaža. Mavčne plošče odlično uravnavajo vlago in v prostoru ustvarjajo prijetno klimo. Prav tako so mavčne plošče dober toplotni izolator. Omeniti je potrebno tudi to, da so gips stene negorljive, pritrdimo pa jih lahko tako na kovinske kot lesene nosilne konstrukcije. Gips stene lahko uporabimo tudi kot pregradne stene. Dejstvo pa je, da boste v primerjavi z ekopaneli morali odšteti približno 15 % več materialnih stroškov, saj je ekološka toplotna izolacija samonosilna.

Za dodatne podrobnosti o ekološki toplotni izolaciji nas pokličite po telefonu ali pošljite elektronsko sporočilo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zeleni zajec d.o.o.
Naslov
Janševa ulica 16
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 8:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
05 903 96 10
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
ekološka toplotna izolacija, ekološke izolacije, ekološka izolacija, armstrong stropi, armstrong stropi cenik, gips stene, mavčne plošče cenik, pregradne stene, pregradne stene cena, spuščeni strop, strop armstrong, suha gradnja
ZEMLJEVID