Cena lesene terase

Ko se odločate za nakup lesene terase, cena ponavadi igra pomembno vlogo. Še posebej v času gospodarske krize je cena pomemben dejavnik, saj marsikdo le stežka seže globlje v žep. Seveda ni pametno, da je edino vodilo pri nakupu cena lesene terase, saj slaba kakovost pripelje do višjih kasnejših stroškov. To so lahko stroški vzdrževanja, stroški popravila ali celo stroški zamenjave celotne lesene terase. Pomembno je, da poleg cene terase upoštevate tudi kakovost.


Lesene terase


Lesena terasa - cena in kakovost

Ob nakupu lesene terase je potrebno upoštevati različne dejavnike. Čeprav je cena lesene terase marsikomu osnovni kriterij za izbiro lesa, pa je izredno pomembno upoštevati tudi kakovost. Nekatere lesne vrste so manj primerne za zunanjo uporabo, saj se ob povišani vlagi lahko ukrivijo ali počijo. Spet druge lesene terase niso dovolj čvrste, zato lahko hitro pride do različnih mehanskih poškodb. Pomembno je upoštevati tudi dejstvo, da številne lesne vrste zahtevajo precej vzdrževanja, kar zopet predstavlja dodaten strošek. Najboljši so torej leseni podi za terase, ki nudijo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno lesene terase. Če vprašate strokovnjake, vam bodo po vsej verjetnosti priporočili sibirski macesen. Cena je namreč izredno ugodna, kakovost pa več kot odlična.


Lesene terase - cenik

V podjetju Zeleni zajec vam nudimo čudovite lesene terase. Cenik si lahko ogledate na naši spletni strani. Če ste se odločili, da bo vaša nova terasa lesena, vam svetujemo lesno vrsto sibirski macesen. Cena je že v redni prodaji izjemno ugodna, pogosto pa je cena za sibirski macesen še dodatno znižana. Oglejte si cenik za lesene terase in preverite akcijske cene. Po ugodnih cenah so vam na voljo tudi nadstreški za terase, ki bodo poskrbeli za dodatno ugodje in zaščito pred sončnimi žarki, dežjem in snegom. Dovolite, da vas razveseli nizka cena lesene terase iz visoko kakovostnega sibirskega macesna. Oglejte si naš maloprodajni cenik lesenih teras v PDF obliki.

Dimenzije in pripadajoče cene lesenih teras si lahko ogledate na naši spletni strani.