Cena lesene fasade

Se tudi vam zdi, da je vse več objektov obdanih z lesenimi oblogami? Les za fasade je res izjemen naravni material, ki poleg svoje estetike navdušuje tudi s funkcionalnostjo. Gre za topel material, ki vzbuja občutek domačnosti in tradicionalnosti, hkrati pa se les uporablja tudi pri najmodernejših projektih. Ogromno novih nizkoenergijskih hiš je obdanih z lesom. Lesene fasadne obloge so pravi balzam za oči, poleg tega hišam nudijo odlično toplotno izolacijo, so trajne in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Kakšna pa je cena lesene fasade, si oglejte v nadaljevanju.


Lesena fasada - cena

Ugotovili smo, da je dandanes vse bolj priljubljena izbira - lesena fasada. Cena je v veliki meri odvisna od drevesne vrste in kakovosti lesa. Čeprav je cena lesene fasade lahko tudi nekoliko višja, vam vsekakor priporočamo, da se odločite za kakovosten les, saj gre pri fasadi za dolgoročno investicijo. Na izbiro imate torej več drevesnih vrst, najpogostejše so smreka, cedra in macesen. Pri nas vam toplo priporočamo macesnov les. Cena za omenjeno drevesno vrsto je izjemno ugodna, sam les za fasade pa trajen in naravno odporen. Še posebej, če gledamo razmerje med ceno in kakovostjo, je cena macesna presenetljivo nizka.

Lesene fasade


Lesene fasade - cenik

Ali tudi vi občudujete očem in okolju prijazne lesene fasade? Cenik lesenih desk si lahko ogledate na naši spletni strani. Tam boste našli tudi vse potrebne dimenzije in kakovostne razrede. Na voljo so vam izdelki standardne kakovosti AB - VEH ter ekonomske kakovosti BC. Cena lesene fasade ekonomske kakovosti je mnogo nižja, vendar pa same deske od višjega standarda le malo odstopajo. Pričakujete lahko dosledne, ravne in enotne deske. Cena macesna je še dodatno ugodna, če upoštevamo dejstvo, da lesa ni potrebno dodatno zaščititi, saj je izredno odporen proti zunanjim vplivom. Odločite se za macesnov les - cena prijazna denarnici, les pa lep, trajen in visoko kakovosten. Po nizkih cenah vam je na voljo tudi konstrukcijski les.


Naj vaš dom krasijo in ščitijo lesene fasade. Cenik si oglejte na naši spletni strani.