Pri nas dobite poceni kvalitetne moto gume priznanih znamk

prodaja moto gumPri nakupu moto gum je potrebno upoštevati kar nekaj kriterijev, da je izbira ustrezna in varna. Potrebno je upoštevati karakteristike vašega motorja oziroma dimenzije pnevmatik, ki so primerne s strani proizvajalca. Če izberete neustrezno dimenzijo moto gum, bo vaš motor nestabilen kar pomeni povečano tveganje za vas in ostale udeležence v prometu. Pomemben dejavnik je seveda tudi vaš način vožnje. Če letno prevozite veliko kilometrov bo izbira pnevmatik drugačna kot če se vozite samo občasno na kratkih relacijah. Na izbiro pnevmatik pa vpliva tudi v kakšnih klimatskih pogojih se bodo uporabljale. Vsaka pnevmatika se drugače obnaša na hladni ali topli podlagi zato je to zelo pomemben kriterij pri izbiri.


Kvalitetne moto gume so najpomembnejši dejavnik za varno vožnjo

V našem obširnem asortimentu boste zagotovo našli prave cenovno ugodne pnevmatike. Nudimo poceni moto gume priznanih znamk in različnih dimenzij. Dimenzije moto gum se razlikujejo glede na tip motorja. Cenovno ugodne moto gume za cestne motorje imajo popolnoma drugačne karakteristike kot letne gume za skuterje. Tudi profili poceni moto pnevmatik se med seboj močno razlikujejo. Razlika med sprednjo in zadnjo pnevmatiko je v velikosti, profilu in v sami konstrukciji pnevmatike. Zadnje pnevmatike so bolj obremenjene, zato so tudi večje in močnejše od sprednjih. Tudi obraba zadnjih gum je večja, zato je njihova menjava pogostejša kot menjava sprednjih pnevmatik.

KAKO SE MOTORISTI NAROČAJO NA MENJAVO MOTO PNEVMATIK?


Moto gume po ugodnih cenah iz našega prodajnega programa so dobra odločitev

test poceni moto gumVsak proizvajalec opravi prvi test moto gum. Pnevmatike morajo ustrezati strogim kriterijem, ki jih določajo varnostni standardi. Če pnevmatika ustreza vsem standardom, je primerna za prodajo oziroma uporabo. Prodaja moto gum je običajno najvišja pred sezono kar pomeni spomladi. Pri nakupu cenovno ugodnih gum so vozniki zelo pozorni na starost nove pnevmatike. Če je pnevmatika dlje časa skladiščena na neustreznem mestu, lahko vlaga, vročina ali drugi dejavniki zmanjšajo njene vozne lastnosti. To pa pomeni zmanjšano zanesljivost in varnost.