Letne pnevmatike akcijske ceneLetne pnevmatike-akcija in pregled ponudbe pnevmatik Sava, idr.

Letne pnevmatike- akcija, s katero si lahko zagotovite nižjo ceno pnevmatik in pestra izbira sta v naši spletni trgovini Zaverski stalnica. Vse izdelke, ne glede na to ali so v akciji ali ne lahko kupite enostavno preko spleta in izberete dostavo na dom oz se odločite za osebni prevzem v naši poslovni enoti Avtoservis Branko Zaverski s.p., v Mariboru. V primeru da se boste odločili za osebni prevzem v naši poslovni enoti, si lahko istočasno zagotovite prost termin za premontažo preko našega spletnega obrazca » On-line termin«. V naši spletni trgovini Zaverski imamo veliko pnevmatik , med katerimi so mnoge v akcijski razprodaji, prav tako pa si lahko zagotovite tudi akcijsko ceno platišč ali kompletov, katere lahko poravnate tudi z obročnim odplačilom.


Letne pnevmatike Sava - pregled ponudbe

Letne pnevmatike Sava akcijaNa zalogi imamo odlično ponudbo kvalitetnih gum po rednih in akcijskih cenah, najboljših proizvajalcev na svetu, med katere spada seveda tudi, Sava. Po dostopnih cenah, je možno izbrati Savine pnevmatike v naslednjih dimenzijah: širina od 145 do 205, višina od 30 do 80 in velikost od 14 do 20 col, medtem ko so dimenzije vseh letnih gum v naši ponudbi naslednjih dimenzij: širina 7,5 do 305, višina od 9,5 do 85 in velikost od 10 do 23 col. Naša ponudba presega število 7400 letnih pnevmatik, v navedenih dimenzijah, pri čemer so številne dobavljive po akcijski ceni. Ker imamo odlično in številčno izbiro, akcijsko ponudbo, možnost brezplačnega pošiljanja ob izpolnjenih pogojih ter možnost plačila pnevmatik na obroke, smo prepričani da boste našli ustrezno velikost in lastnosti gum, ki bodo zagotavljale varno vožnjo v akciji in posebnih vremenskih razmerah. V naši ponudbi so tudi izdelki, ki jih trenutno ni zalogi - vam pa lahko po želji sporočimo čas dobave. Ker imamo veliko izdelkov v akciji, verjamemo, ne le da boste navdušeni nad izborom, temveč, da si jih boste lahko izbrali po odlični akcijski ceni.
Poleg Save, lahko izbirate v naši on-line trgovini izmed 31 ostalih vrhunskih, proizvajalcev, med katerimi so tudi:

 • Atlas
 • Continental
 • Dunlop
 • Federal
 • Fulda
 • Goodyear
 • Michelin
 • Nexen
 • Pirelli
 • Rockston
 • Tristar
 • Viking
 • Vredestein in drugi.

V naši ponudbi lahko izberete letne pnevmatike rabljene ali nove po redni ali akcijski ceni, saj imamo poleg novih tudi odlično stalno ponudbo kvalitetnih rabljenih gum, različnih proizvajalcev, kot so: Sava, Dunlop, Fulda, Goodyear, Michelin, Continental in številnih drugih.

Letne pnevmatike - profil, ki je priporočljiv za varno vožnjo v letnem času

Letne pnevmatike je preizkusil Bredgeston, ki je ugotovil, da je razlika v zmogljivosti med zimskimi in letnimi pri zaviranju od 8 do 30 %, odvisno od razmer na cestišču in njegove temperature. Preizkus na mokrem cestišču v poletnem času je pokazal, da je zavorna pot z zimskimi 30 % daljša od zavorne poti z letnimi pnevmatikami, le te se močno razlikujejo od zimskih, ne le v profilu, ki je za letne zakonsko določen 1,6 mm in zimske 3mm, temveč tudi v njihovi sposobnosti oprijema cestišča v toplih oz hladnih razmerah. Izrednega pomena za varno vožnjo je tudi ustrezen tlak, saj je priporočen zračni tlak ključnega pomena za krajše zaviranje in oprijem cestišča. Priporočljiv tlak je naveden na notranji strani pokrova rezervoarja za gorivo ali na nosilcu vrat oz v servisni knjižnici vašega vozila.


Izberite si odlične nove ali rabljene Savine letne pnevmatike na obroke

Ker je v našem skupnem interesu na prvem mestu varnost, nam je pomembno da ima vaš jekleni konjiček ustrezne gume, primerne vremenskim razmeram z zadostnim profilom in lastnostmi, ki zagotavljajo varnost v prometu. Iz tega razloga smo se odločili, da stalno dopolnjujemo akcijsko ponudbo in možnost, da si lahko izberete kvalitetne izdelke (Sava, Goodyear, Dunlop, itd), katere lahko odplačujete celo do 24 mesecev.

LETNE PNEVMATIKE V AKCIJI

PLATIŠČA ZAVERSKI