Akcija letnih gum je priložnost za ugoden nakup novih pnevmatik

V našem prodajnem programu imamo celoletne, zimske in letne gume. Pri nas dobite kvalitetne letne pnevmatike priznanih znamk po akcijskih cenah. Glede na letni čas je potrebno izbrati primerno vrsto pnevmatik, ki nudijo najboljše vozne lastnosti. Pnevmatike so edini stik s podlago, ki ga ima naše vozilo zato morajo biti kvalitetne in ustrezne. V pnevmatikah mora biti za njihovo optimalno delovno lastnost primeren tlak, ki je predpisan iz strani proizvajalca avtomobila. Ustrezen tlak v pnevmatikah nudi dober oprijem, zmanjša zavorno pot, zmanjša verjetnost aquaplanninga, nudi boljšo stabilnost in zmanjšuje hrup gum. Če je tlak v pnevmatikah neustrezen je sicer vožnja udobnejša vendar je varnost zmanjšana. Pri nižjem tlaku v pnevmatikah se poveča njihovo segrevanje kar lahko povzroči poškodbe.

profili letnih gum v akciji test letnih gum

Imamo veliko ponudbo odličnih testiranih letnih gum po akcijskih cenah

Vsako leto se izvajajo testi novih pnevmatik, da se uporabniki lažje odločijo za določen tip, ki najbolj ustreza njihovem načinu vožnje. Testi letnih gum zajemajo ocenjevanje raznih lastnosti, ki so pomembne za uporabnike. Ocenjujejo se vozne lastnosti letnih pnevmatik na suhem cestišču in na mokrem cestišču, glasnost, poraba goriva in obraba. Razvrstitev gum poteka tako, da se seštejejo vse točke v raznih kategorijah. Skupni seštevek odloča katero mesto v konkurenci zaseda posamezna pnevmatika.

NAROČITE SI MENJAVO PNEVMATIK PREKO SPLETNEGA OBRAZCA


Z nakupom letnih gum v akciji prihranite kar nekaj denarja

Zakon o letnih gumah pri nas določa, da mora imeti letna guma najmanj 1,6 mm profila, zimska pa 3 mm. Je pa potrebna menjava pnevmatik, ko dosežejo starost 5 - 7 let, ne glede na njihovo obrabljenost. Profil naših letnih gum po akcijskih cenah narekuje v kakšnih vremenskih razmerah se guma najbolje obnese. Na suhi podlagi se najbolje obnesejo gume z neizrazitim profilom in večjih širin ker nudijo boljši oprijem. Na mokri podlagi je najpomembnejša sposobnost gume za odrivanje vode ali aquaplanning. Za odrivanje vode so najučinkovitejše gume s profilom v obliki črke V. Nudimo vam jih po akcijskih cenah.