Ognjevarni trezorji za zanesljivo zaščito vaših dokumentov

Ognjevarni trezorji z elektronsko ključavnico vam zagotovijo zanesljivo varnost vaših osebnih predmetov. V specifičnih protivlomnih sef trezorjih lahko posamezne police tudi prestavljate ter si tako zagotovite najustreznejšo razporeditev prostora. Prav tako vam ponujamo večje kvalitetne varnostne kovinske omare za shranjevanje kemikalij, dokumentov ali drugih želenih stvari. Ognjevarne trezorji in omare se zaklepajo z varnostno mehansko ključavnico poleg tega pa se lahko odločite tudi za nakup dodatne opreme, kot so notranji razdelki, prestavljivi okvirji in police.

Ognjevarni sef trezorji za varno hrambo vrednih predmetov

Ognjevareni sef trezorjiVarnostne omare, ki smo vam jih postavili na razpolago v naši pestri ponudbi, se lahko po vaši želji tudi fiksno pritrdi v tla, s čimer si povečate stabilnost in nepremičnost posamezne ognjevarne omare. Tudi trezorji in proti plamenom zaščiteni predalniki vam zagotavljajo maksimalno zaščito vseh vrst vaših dokumentov, posamezno kovinsko pohištvo pa si lahko izberete v barvi, dimenzijah ter drugih specifikah po vaših željah in potrebah. Trpežne sefe, ki so odporni na raznolike škodljive vplive iz okolja, si lahko pri nas zagotovite za izjemno nizke cene mi pa vam izbrano kovinsko pohištvo pošljemo kar se da hitro na naveden želen naslov. Poleg tega smo vam na izbiro postavili tudi funkcionalne kovinske omarice, kartotečne predalnike ter drugo vrhunsko kovinsko pohištvo, pri vsakem nakupu pa vam z veseljem tudi strokovno svetujemo.

Zanesljive varnostne omare za zaščito pred požari in krajo

Protivlomni ognjevarni sef trezorji in varnostne omare vam zagotovijo enostavno in varno shranjevanje želenih predmetov. Vse pogosteje se kovinskih varnostnih omar poslužujejo šolske ustanove, laboratoriji in industrijske delavnice, saj so naši sefi za ugodno ceno natančno izdelani iz visokokakovostnih in trpežnih materialov. Vsi sefi in trezorji v naši ponudbi pa ustrezajo tudi evropskim standardom za izdelavo protipožarne in protivlomne opreme. Obiščite nas torej v naših poslovnih prostorih in si zagotovite najučinkovitejši način shranjevanja vaših dragocenih stvari s pomočjo naših ognjevarnih sef trezorjev!

ZAK inženiring d.o.o. | Zanesljivi protivlomni in ognjevarni trezorji - povezave do naše spletne strani: