Zaščitne čelade za zaščito pred udarci

Zaščitne moto čeladeZ obiskom naše spletne strani lahko vidite, da ponujamo široko izbiro motorističnih izdelkov, med njimi pa pomemben del predstavljajo zaščitne čelade. Ponujamo preklopne in integralne zaščitne čelade, v trgovini pa najdete tudi kros in jet čelade. Zaradi načina in materiala, uporabljenega pri izdelavi, je vsaka moto čelada izjemno lahka, hkrati pa ima zelo močno zunanjo školjko. Seveda je pomembno tudi, da je čelada udobna in velikost čelade primerna, da jo lahko nosite brez težav tudi na daljši poti oziroma potovanju. Poleg čelad pri nas najdete tudi veliko dodatnih pripomočkov zanje, kot je recimo najsodobnejši govorni set za čelado. Pozorno si oglejte izdelke, saj jih je veliko na voljo po znižani ceni.

Moto čelada za navdušene motoriste

Vse naše zaščitne čelade se zelo enostavno odpirajo in zapirajo, običajno kar s pomočjo samo ene roke. Poleg tega imajo tudi zelo učinkovito UV zaščito, uspešno vas bodo zaščitile tudi pred vetrom. Pomembna lastnost naših zaščitnih čelad je tudi dvojna homologacija, kar pomeni, da boste s čelado varni če bo zapeta ali ne. Izbirate lahko med več velikostmi čelade, saj se vam ta mora pravilno prilegati. Ponujamo tudi govorne sete za čelado. Eleganten in aerodinamičen design najnovejših modelov z večnamenskim vrtečim gumbom je razvit z mislijo na čimenostavnejšo uporabo in rokovanje.

Govorni seti za čeladeMoto čelada po vaši izbiri

Pri izbiranju zaščitne čelade pomislite, da mora biti ta zelo udobna, vsekakor pa na prvo mesto postavite svojo varnost. Vzemite si dovolj časa in natančno preglejte vso ponudbo na naši spletni strani, da boste izbrali varno in udobno moto čelado. V naši trgovini je na voljo tudi veliko dodatnih pripomočkov za zaščitne čelade in tudi nadomestni deli. Če si želite naše izdelke ogledati v živo in se pred nakupom na lastne oči prepričati o njihovi kakovosti, vas vljudno vabimo k obisku naše poslovalnice v Ljubljani, na voljo pa smo tudi na telefonski številki. Nudimo pa tudi žensko motoristično opremo!