Yamaha mt 09 tracer - test zmogljivosti

Yamaha mt 09 tracer test zmogljivosti opravi brez konkurence. Ima izjemno močan motor, ki dovoljuje, da se večino časa vozimo v šesti prestavi. Yamaha mt 09 tracer pospešuje gladko, športno, brez cukanja in zanesljivo ter je kos številnim terenom, tudi zahtevnejšim. Skoraj prepričani smo lahko, da nas Yamaha tracer 2018 ne bo pustil na cedilu in da ga glede zmogljivosti lahko postavimo ob bok drugim velikanom motociklističnega sveta, kot je Yamaha mt 10 tracer in drugi.

Yamaha mt 10 tracer 2018


Yamaha mt 09 tracer - test varnosti

Z Yamaha tracerjem 2018 se lahko odpravite na umirjeno, lagodno vožnjo, kos pa je tudi športnim in bolj poskočnim podvigom. Na ravnem izkazuje odličen pospešek, v ovinkih pa deluje stabilno in zanesljivo. Ravno krmilo je široko in omogoča odličen nadzor nad motociklom. Vzmetenje ni pretrdo in se odlično kosa z neravninami na cesti. Sedež je dovolj velik in udoben, da se v njem počutimo varno, udobno in stabilno tudi po daljšem času. Yamaha mt 09 tracer test varnosti nas je prepričal, da se lahko na tega jeklenega konjička zanesemo ne glede na teren, na katerem smo se znašli.


Yamaha mt 09 tracer - test vsestranskosti

Yamaha mt 09 tracer je vsestranski motor, ki omogoča poskočno športno vožnjo in udobnejša daljša potovanja. Ne glede na to, ali si želite nekoliko adrenalina ali se odpravljate na dopust in raziskovanje, vam bo motocikel odlično služil, zaradi premišljeno oblikovanega sedeža, pa boste lahko sedeli udobno in zravnano. Sedež je tudi nastavljiv, in sicer po višini; naprej in nazaj pa je mogoče nastaviti tudi krmilo. Naš test Yamaha mt 09 tracerja je hitro izpostavil njegovo vsestranskost, ki je kljub poznavanju motorja in odločnosti nismo pričakovali, predvsem sta nas presenetila njegova okretnost in udobje.


Nov Yamaha tracer 2018 je primeren za vse, ki se jim zdijo potovalni motorji preveč okorni in dolgočasni, športni pa preveč naporni. Yamaha mt 09 tracer oboje združuje v udobje, okretnost in hitrost ter se kosa z nekaterimi najbolje prodajanimi modeli, npr. Yamaha tracerjem 900 ali Yamaha mt 10 tracerjem. Testi kažejo, da ne glede na model v vsakem primeru izberete udobje s športnim značajem.

YAMAHO TRACER LAHKO PREIZKUSITE V TESTNEM CENTRU


Prvi vtisi ob Yamaha tracerju 2018

Težko nas kaj tako poživi kot veter v laseh, zvok in občutek zmogljivega motorja ter kontrola, ki jo moramo vnesti v čvrst oprijem krmila. Izbira motociklov je na tržišču izjemno široka, a Yamaha tracer 2018 nas je enostavno navdušil. Gre za enega najbolj vsestranskih motociklov Yamaha, tracerjevi tehnični podatki pa so nas pustili brez besed. Dizajn Yamaha tracerja 2018 je zanimiv in sodoben, trivaljni motor pa preseneti z močjo, navorom in prožnostjo.

yamaha mt 09 tracer test in tehnični podatki


Prav tako nas je navdušil test sedeža Yamaha mt 09 tracerja. Ta omogoča pokončen položaj sedenja in nudi presenetljivo veliko udobja tudi na daljših vožnjah. Yamaha tracer 2018 ima ščitnike rok, oklep in vetrobran, kar pomeni, da bo voznik tudi v hladnem vremenu zaščiten, ob tem pa ima motor tudi enega najboljših LCD-prikazovalnikov v svetu motorjev.


Naš test Yamaha mt 09 tracerja je pokazal tudi, da gre za vozilo, ki v sebi resnično združuje dva značaja - športnega in turističnega. Primeren je za poskočne in adrenalinske vožnje, saj se odlično obnese tudi v zavojih, hkrati pa nudi presenetljivo veliko udobja, če ga želimo uporabljati za potovalne namene. Tudi po daljši vožnji nam ne bo neudobno ali neprijetno.

PRI KMC-JU IMATE MOŽNOST NAKUPA TUDI RABLJENIH MOTORJEV


In še cena - ta je izjemno ugodna, sploh za motocikel takšnega ranga. Vse o tehničnih podatkih Yamaha tracerja, testu vožnje, pogojih financiranja in drugih ugodnostih lahko izveste v trgovini KMC, ki vas bo presenetila tudi z drugo ponudbo motociklov, kroserjev, skuterjev, ATV, golf vozil, snežnih sani, gumenjakov, vodnih skuterjev, pa tudi generatorjev, črpalk, izvenkrmnih motorjev in ostale opreme za različne adrenalinske ali udobne vožnje. Preverite tudi ostale čoperje Yamaha!