Yamaha MT 09 (900) Tracer: uradni test in možnost testne vožnje

Test motocikla Yamaha MT 09 Tracer (od leta 2016 dalje 900 namesto MT 09) je poskrbel za ogromno navdušenja. Motocikel Yamaha MT 09 Tracer test uspešno prestane na različnih terenih. Na testu MT 09 Tracer preseneti predvsem z izjemno močnim motorjem, ne razočara niti med intenzivnim pospeševanjem. Vas zanimajo podrobnosti, povezane z omenjenim modelom motocikla Yamaha (tehnični podatki)? V podjetju KMC, specializiranem za prodajo motociklov (Yamaha MT 07, MT 09 oz. Tracer 900), z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja. Tako boste lažje izbrali zares idealen model - 2018 prinaša kar nekaj zanimivih možnosti!

motor yamaha

Odlike motocikla Yamaha MT 09 Tracer (test)

Leta 2015 je Yamaha prvič predstavila model MT 09 Tracer. Test motocikla MT 09 Tracer (v Evropi kasneje namesto MT 09 oznaka 900) je hitro razkril, da je model MT 09 Tracer izjemno vozilo. MT 09 Tracer (danes 900) ni zgolj ena izmed različic iz verjetno najbolj priljubljenega Yamahinega razreda MT 09. Poleg že omenjenega izjemnega motorja MT 09 Tracer (oz. 900) na testu navduši tudi z zelo fleksibilnim sedežem, ki omogoča optimalno udobje. MT 09 Tracer na testu pozitivno preseneti tudi z lahkotnostjo, s katero izpelje tudi najzahtevnejše ovinke. Če se zadovoljite le z najboljšim, je lahko odlična izbira prav Yamaha MT 09 Tracer. Test modela MT 09 Tracer je prepričal tako amaterske ljubitelje kot največje poznavalce!

Kupujete Yamaha MT 09 Tracer? Test lahko opravite tudi sami!

Se zanimate za Yamaha MT 09 Tracer? Test motocikla MT 09 Tracer vas bo prepričal, da je to zares izjemen model. V podjetju KMC vam omogočimo, da sami opravite test. Yamaha MT 09 Tracer vas bo zagotovo povsem navdušil. Pustite se zapeljati motociklu Yamaha Tracer! Tehnični podatki so eno, test na terenu pa nekaj povsem drugega. Motocikel MT 09 Tracer bo test izvrstno prestal na različnih terenih. Ko ga boste preizkusili, boste zelo dobro razumeli, zakaj mnogi prisegajo prav na motocikel Yamaha MT 09 Tracer. Osupljivi tehnični podatki so zgovorni, vendar vam bo testna vožnja odprla povsem novo dimenzijo.

yamaha

Najnovejši Yamaha Tracer 900: test razkrije, da je bil narejen korak dlje

Omenili smo, da je pri motociklu Yamaha MT 09 Tracer za evropsko tržišče oznako MT 09 kmalu zamenjala oznaka 900. Na testu je Yamaha Tracer 900 (včasih MT 09) zadovoljil najstrožje kriterije in se zasidral v srca ljubiteljev vrhunskih motociklov. Od takrat nas vsako leto osupnejo testi nove, še izboljšane različice motocikla Yamaha Tracer. 2018 pri tem ni izjema. Kaj torej prinaša Yamaha Tracer 2018? Prvo, kar pade v oči pri motociklu Yamaha Tracer 900 | 2018, je še izboljšana zasnova ohišja. Novi model Yamaha 2018 se lahko pohvali tudi z izboljšano ergonomijo in zaščito pred vetrom. Testi pa odkrivajo še ogromno drugih izboljšav. Tehnični podatki so resnično osupljivi. Tracer 900 | 2018 navdušuje tudi z izredno kompaktnim in lahkim 3-valjčnim agregatom. Novi Yamaha Tracer 900 (včasih MT 09) na testu razkrije tudi, da prinaša več udobja za sopotnika, 18-litrski rezervoar pa ga dela primernega tudi za daljše razdalje.

NUDIMO TUDI ŠTIRIKOLESNIKE YAMAHA!

Rezervirajte si termin za test: Yamaha Tracer 900 in drugo

Bi želeli testirati motocikel Yamaha Tracer 900? Test lahko pri nas opravite brezplačno. Seveda pa je test motocikla Tracer 900 (nekdaj MT 09) le ena možnost. Med drugim je možen tudi test motocikla Yamaha MT 07. Tehnični podatki so tudi za Yamaho MT 07 osupljivi. Kot pa smo že omenili, marsikaj ostane skrito, če preučujemo le tehnične podatke. Yamaha MT 07, Tracer 900 in drugi modeli zares »zaživijo«, šele ko jih testirate. Osnovni tehnični podatki za Yamaho MT 07, Tracer 900 in druge modele so sicer dostopni tudi na naši spletni strani. Vabimo vas, da si ogledate omenjene tehnične podatke (Yamaha MT 07 idr.). Nato pa se čim prej dogovorite za test - za Yamaho Tracer 900 (nekdaj oznaka MT 09) oziroma izbrani model!